29-07-2013 - Surfen, Nieuws

10 JARIG JUBILEUM VOOR GROOTSTE DAMES SURFDAG VAN NEDERLAND

Het grootste meiden surfevenement van Nederland bereikt deze zomer een jubileumeditie. Al voor het 10e jaar op rij vind het ‘women only’ evenement plaats op het strand van Camperduin. De inschrijvingen zijn inmiddels geopend op www.babesonwaves.nl. Het evenement kent jaarlijks 150 deelneemsters, maar zit altijd snel vol, dus geef je snel op!

Babes On Waves staat garant voor een dag waar in het surfen centraal staat. Meiden leren surfen in een relaxte sfeer onder begeleiding van professionele surfleraren. Babes On Waves steunt ieder jaar een goed doel.  Speciaal ter gelegenheid van deze speciale editie is de top van Nederland erbij om jou te leren surfen of jouw vaardigheden tot een hoger niveau te brengen, maar vooral een leuke dag te bezorgen.

Naast surfen is er nog veel meer te doen. Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan verschillende art workshops. En tevens zal er afscheid genomen worden van de surfspots Camperduin tot en met Petten in samenwerking met de Surfrider Foundation en de Holland Surfing Association. Er zal een open wedstrijd worden georganiseerd en een stille tocht van Petten tot Camperduin, omdat alle spots onder het zand dreigen te verdwijnen door de geplande zandsuppleties.

Verder zal bij paviljoen Luctor et Emergo de Babes On Waves party worden verzorgd, met onder andere de bands; Offshore (reggae/rock), Uncle Harry’s Punch (rock), Pinata (reggae/ska), Nick Balcombe (singer songwriter uit Australië) en diverse dj’s die voor een spetterend feest zullen zorgen. Gratis entree.

Details:
Babes On Waves, meiden surfdag Iedereen is welkom,
deelnemen vanaf 16 jaar
24 augustus,
strand Camperduin 11:00 – 17:00 uur met aansluitend feest tot 01:00 uur
Info @ www.babesonwaves.nl

 van