10-04-2013 - Surfen, Nieuws

10KNTS nieuw merk cameratassen

10KNTS is een nieuw merk, dat de ambitie heeft een frisse wind te laten waaien in de wereld van cameratassen. Het merk van Nederlandse bodem heeft een serie tassen ontwikkeld met de behoeften van de hedendaagse fotograaf in gedachten. Of het nu gaat om een compact camera of een DSLR met extra objectieven en accessoires, 10KNTS heeft een tas die voldoet aan de eisen.

De cameratassen zijn gemaakt van waterafstotend, gewaxt canvas. De collectie is daardoor niet alleen praktisch en duurzaam, maar ook stijlvol en hightech. De tassen zijn vanaf nu verkrijgbaar in de webshop op www.10knts.com.

10KNTS is het idee van een Nederlandse molenaarszoon. Geïnspireerd door de kracht, schoonheid en authenticiteit van de beroemde Nederlandse windmolens, was hij vastberaden om unieke producten te ontwikkelen voor de moderne fotograaf. Naast het gebruik van duurzaam canvas, hebben de fris vormgegeven tassen een comfortabele schouderband gemaakt van veiligheidsgordel. De tassen van 10KNTS zijn geschikt voor vrijwel alle soorten camera’s. De collectie bestaat uit vijf verschillende modellen.

  • De Compact Bag is geschikt voor de meeste compactcamera’s.
  • De Ready to Shoot Bag  is ontworpen voor een kleine DSLR met een standaard
  • objectief of een compacte systeemcamera met twee objectieven en enkele accessoires.
  • De Shoulder Bag is ruim genoeg voor een DSLR en twee tot drie objectieven. Tevens heeft de tas een vak voor een iPad/tablet.
  • De Insert Bag is ontworpen om als veilig compartiment te dienen in een gewone (rug)tas. De Insert Bag heeft genoeg ruimte voor een DSLR met 2 objectieven.
  • De Backpack heeft een innovatief cameracompartiment dat open klapt. Tevens is er genoeg ruimte voor een laptop, iPad/tablet en andere benodigdheden.

10KNTS biedt op alle modellen tien jaar garantie. Kijk voor meer informatie en prijzen op www.10knts.com. Verzending binnen Nederland is gratis.

 van