05-10-2017 - Nieuws, Wielrenblad

12 oktober @Uden: SASUKO, FANTESTIC BIKE EVENT!

Salsa, Surly en Kona. 3 progressieve en unieke bike brands met een eigenzinnig karakter en specifieke rijeigenschappen. Heb jij altijd al de behoefte gehad een unieke bike te hebben of te bereiden? Dan is dit jouw kans! De SaSuKo Fantestic bike events gingen op 1 okotber in Zandvoort van start!

Mooie trails, gezellige locaties en FUN! Daar draait het allemaal om bij de SaSuKo testdagen. Er zijn bikes uit diverse segmenten beschikbaar om te testen: gravel, MTB, plus maten, adventure, en nog meer! Mede hierdoor staat SaSuKo ook bekend als het meest veelzijdige FANTESTIC bike event van de BeNeLux.

Op 12 november gaan we verder bij ‘de Mastworp’ in Uden, waar een prachtige MTB-Route ligt en een gloednieuw klimpark is gerealiseerd (waar bij gebruik een kleine toeslag wordt gevraagd) en tot slot kan op 25 en 26 november in Bonnerue (Houffalize), bij de locatie ‘Les Etables’ nog getest worden.

Veiligheid en gevaar wordt vaak onderschat, daarom is het dragen van een helm verplicht. Ook dienen deelnemers legitimatie en eigen pedalen mee te nemen. De testdagen gaan van start om 10.00 uur en duren tot 16.00 uur. Deelnemen is gratis en aanmelden kan via: www.sasuko.nl. Voor meer informatie kun je ook terecht op de Facebook-pagina van SaSuKo of bekijk de flyer:

 van