18-11-2014 - Kitesurfen, Nieuws

1300 km downwinder

Van Perth naar NW Cape, een dikke 1300 km, lang een kustlijn met haaien, walvissen, cliffs & reefs. De Australische Ian Young gaat het avontuur aan. Forrest Gump op een kiteboard!

Enkele jaren terug zette Young het doel om van Perth naar NW Cape te kitesurfen (meer dan 1300 km). Young maakt van de gelegenheid gebruik om aandacht te scheppen voor een nationaal probleem. Na 22 jaar gediend te hebben in het leger, weet Young hoeveel veteranen leiden aan verschillende gezondheidszorgen. Hij besluit dit avontuur te gebruiken om meer aandacht te vestigen op dit probleem.

Ian Young

Young vraagt iedereen te doneren voor deze helden. De veteranen hebben hun leven op het spel gezet voor volk en vaderland en hebben nu onze hulp nodig. Doe je het niet voor de veteranen doe het dan voor deze prachtige prestatie van Ian Young en vice versa.

Young is onder tussen halverwege zijn avontuur. Hij kan op de voet gevolgd worden via deze link (GPS Tracker). Steun Ian Young en zijn goede doel door te doneren! Doneren kan via deze link, alle donaties die gemaakt worden via deze link gaan rechtstreeks naar Soldier On.

Ian Young: Eindbaas!

Ian Young Path

 van