28-07-2010 - Surfen, Nieuws

15 augustus: laatste avond van het Surf n Beach festival

Op zondag 15 augustus 2010 organiseert de Stichting Free Your Dreams de laatste editie en tevens het grote Main Event van het Surf n Beach Filmfestival. Tijdens deze Grand Finale kunt u een festival verwachten waarbij de totale betekenis van de surfsports (getting in touch with your soul, the ocean and the true spirit of life) tot uitdrukking wordt gebracht.

 

Doe mee met een of meer van de diverse clinics, zoals golfsurfen, Stand-up paddle boarding,

surfski, indoboarding of de populaire Zumba work-out! Geniet van een ontspannende massage, trakteer jezelf op een hawaian tattoo en meet & greet onze local heroes. Dans mee op de surfy sound van de topband Johnnys Rattle Shaking Blues Band die de gasten op het terras vermaken of doe een bod op diverse unieke prijzen tijdens de Charity Fair, waarvan de opbrengst gaat naar het Dolphin Center in Mozambique. Speciale foodcorners voorzien iedereen van diverse bites en drinks. Uiteraard alleen (h)eerlijke producten.

 

Om 17:00 uur start de moviemarathon, waarbij films worden getoond op een groot LED-scherm op het strand. Dus dat wordt optimaal genieten van allerlei inspirerende films en documentaires die een must see zijn voor liefhebbers van golfsurfen, windsurfen en kitesurfen.
De documentaires From The Beginning en Planet Surf komen voorbij, alsmede de cult movie Surfwise en als klapper de prachtige veelbesproken hoofdfilm die tijdens het Surffilmfestival in premiere gaat in Nederland: 180 South van Patagonia.

 

 


Word nu abonnee van 6 surf magazine en ontvang gratis een vette welkomstactie!


 

 

 

 

 van