13-07-2016 - Kitesurfen, Nieuws

16 Juli: Boardlife festival 2016

Op welk festival kun je nou zowel kijken bij een paal-dans demo, dansen op live muziek van de lekkerste bands & DJ’s én enkele van de meest extreme sporten van Nederland beoefenen?!

Het antwoord? Boardlife festival. Een jong, uniek festival in Noord Holland. Onder de rook van Alkmaar vind je op 16 juli 2016 het Walhalla voor urban (board-)sports & lifestyle.

De hele dag door zijn er demo’s, clinics en natuurlijk live muziek.

Een greep uit het sportieve programma:
Urban boardsports zijn zeer divers en het is dan ook lastig om de sporten van Boardlife in één zin te omschrijven. Een mix van doen, zien, horen en ervaren.
Wat dacht je van “Theorie Classes” van echte ‘Fit Girls’ over training en voeding? Of theorie over golfsurfen in Nederland; Wat is een mui? Waar moet je op letten? Hoe lees je de zee?
Liever actief bezig? Waag je dan aan één van de “Clinics”: Wakeboarden, longboarden, skaten of yoga!
Tot slot hebben we nog “Demo’s” voor je: Een Paaldans (pole fitness) demo van Nederlands Pole-Dance kampioenen en een grote skate-ramp met minstens net zo stoere dames en heren!


ourstory2
Pak je dans-slippers maar alvast uit de kast.
Het muzikale programma van Boardlife liegt er niet om! Bereid je voor, om omver geblazen te worden door charismatische retro blues gecombineerd met rauwe oldtimer rock. Door heerlijke reggae-dub. En natuurlijk door (splendid!) front-man Pat Smith en zijn vrienden van Playground Zer0.
Voor ieder wat wil(d)s! Dance, Rock, Reggae.

Één ding is zeker: Stilstaan is geen optie.

Uit Alkmaar staan “Almshouse” en “Along the Watchtower” op de bune. De overige bands komen uit Amsterdam en Den Haag.

ourstory3Shopping & Food

Wat maakt een goed (sportief) festival compleet? Shopping & Food natuurlijk!
Keywords zijn: Wetsuits, Bikinis en Accessoires + Sieraden. Er zijn verse pizza’s, gezonde hapjes, drankjes en heerlijke broodjes.

Wil je erbij zijn? Koop dan nu je tickets!
http://boardlife.nl/get-your-tickets/
(tickets zijn inclusief market bezoek, demo’s, clinics en muziek. Exclusief eten & drinken).

 

 van