19-08-2012 - Kitesurfen, Nieuws

16 september Coachingsdag bij Natural High

Zondag 16 september zal er een nieuwe coachingsdag plaatsvinden bij kitecenter Natural High.

Op deze dag kan iedereen aan zijn of haar kitesurf skills werken. Wil je leren hoogte lopen, overpowered varen, de eerste sprongetjes maken, óf voor de meer ervaren kiters de kiteloop en handle-pass sticken? Schrijf je dan nu in voor deze dag. Nog geen eigen materiaal? op deze dag kun je spullen huren en zal er ook test materiaal van Slingshot aanwezig zijn. Ervaren instructeurs met veel wedstrijdervaring zullen jullie deze dag begeleiden en voorzien van tips & tricks zodat jullie de vooraf opgestelde doelen behalen. We sluiten deze actieve dag af met een sunset-BBQ op ons terras of zoals het een echte surfer betaamd met je blote voeten in het zand, onder het genot van een drankje, kiters onder mekaar.

Er wordt gefilmd aan de waterlijn om jouw skills naar een hoger niveau te brengen! De beelden worden aan de waterlijn samen met jou bekeken. Zien, Coaching & Knallen…

Kortom: wil jij je niveau naar een hoger level brengen, andere kiters meeten en genieten van de ondergaande zon tijdens een heerlijke BBQ? Schrijf je dan nu in via school@natural-high.nl.

Kosten: € 45.00. Dit is inclusief T-shirt, Tips & Tricks van onze ervaren instructeurs en de BBQ.

Voorwaarden tot deelname: Zelfstandigheid in het water.

 van