03-12-2010 - Snowboarden, Nieuws

19 december World Snowboard Day in SnowPlanet

Brunotti en SnowPlanet organiseren op zondag 19 december 2010 de World Snowboard Day. Een avond voor en door snowboarders met Freestyle clinics, bomvolle goodybags, gratis snowboard huur, en gunstige tarieven. Dus wil jij altijd al een keer je eerste trick leren of een keer een indoorbaan proberen? Kom dan op 19 december naar SnowPlanet.

 

Brunotti en SnowPlanet hebben samen met Elan Snowboards en Snowboarder Mag als doel om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met snowboarden en de bijbehorende lifestyle. Op 19 december vanaf 17.00 uur zijn alle snowboard geinteresseerden welkom en zul je getrakteerd worden op een spectaculaire entree korting, gratis lessen en materiaalhuur, goodybags, clinics en nog veel meer! Natuurlijk is deze dag er niet alleen voor de beginnende snowboarder, iedereen is welkom! De gevorderde snowboarder zal zich met een heuse freestyle clinic, het testen van het nieuwste materiaal en lekkere beats op de piste ook zeker niet hoeven te vervelen!

De World Snowboard Day is een internationaal event dat gericht is op het promoten van het snowboarden. Het event zal over de gehele wereld gelijktijdig georganiseerd worden en staat volledig in het teken staan van snowboarden en de lifestyle eromheen. Markeer je agenda dus snel en houd deze dag vrij!

Wil jij meedoen aan de World Snowboard Day op zondag 19 december en genieten van al het moois dat het snowboarden te bieden heeft? Kom dan vanaf 17.00 uur naar SnowPlanet.

Check voor meer info de website van de organisatie: www.world-snowboard-day.com

 

 

 van