08-03-2023 - Kitesurfen, Nieuws, Leesvoer

2023 North Orbit: fout in specifieke productiebatch

North Kiteboarding heeft een hoger dan normaal garantiepercentage ontdekt op een beperkt aantal 2023 North Orbit kites (8m, 9m, 10m en 11m) binnen een specifieke productiebatch. North biedt onmiddellijke vervanging van alle getroffen kites, gratis.

Merkdirecteur Mike Raper zegt: “We verontschuldigen ons voor het ongemak dat dit kan veroorzaken. Als topmerk nemen we garanties serieus en stellen we de veiligheid van onze riders (klanten) voorop.”

“De meerderheid van de kites heeft geen problemen. We hebben echter onlangs een hoger dan normaal aantal garantieclaims vastgesteld op een specifieke productiebatch van 2023 North Orbit. We hebben dit herleid tot een inconsistentie in het opgeblazen structuurmateriaal van de betrokken kites, waardoor de voorrand bij een klein aantal kites is gebarsten (meestal bij de eerste of tweede keer oppompen).”

“U kunt er zeker van zijn dat de afwijking in het materiaal beperkt is gebleven tot een zeer klein aantal kites, en we zijn ervan overtuigd dat het aantal mislukkingen uiterst gering is. We hebben de materiaal inconsistentie geïdentificeerd en geëlimineerd, om te voorkomen dat dit probleem zich opnieuw voordoet.”

Om te weten of uw 2023 North Orbit een van de getroffen vliegers is, volgt u de onderstaande instructies. Indien dit het geval is, neem dan onmiddellijk contact op met uw North-verkoper om een gratis vervangende vlieger te regelen.

Als u vrienden heeft met een 2023 North Orbit vlieger, deel deze informatie dan met hen.

Instructies – Terugroep 2023 North Orbit

Als u een 2023 North Orbit (artikelnummer 85000.230000) hebt, noteer dan de seriële code en bezoek hier de North website om te zien of het een van de getroffen vliegers is.

De seriële code bevindt zich hier op de onderkant van de vleugeltip van de North Orbit 2023.

Uw seriecode is een combinatie van letters en cijfers. Bijvoorbeeld: A23OX0931022I00000

North Orbit 2023

U moet deze code invoeren in de Serial Code Tracker op de North website om te weten te komen of uw 2023 North Orbit moet worden vervangen.


Kijk voor meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, reviews, leesvoer en de andere magazines kop Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram.

 van