01-11-2017 - Mountainbiken, Nieuws

25 & 26 november in Bonnerue: SASUKO, FANTESTIC BIKE EVENT!

Salsa, Surly en Kona. 3 progressieve en unieke bike brands met een eigenzinnig karakter en specifieke rijeigenschappen. Heb jij altijd al de behoefte gehad een unieke bike te hebben of te bereiden? Dan is dit jouw kans! De SaSuKo Fantestic bike events gingen op 1 oktober in Zandvoort van start en op 12 november werd het spektakel voortgezet in Uden.

Mooie trails, gezellige locaties en FUN! Daar draait het allemaal om bij de SaSuKo testdagen. Er zijn bikes uit diverse segmenten beschikbaar om te testen: gravel, MTB, plus maten, adventure, en nog meer! Mede hierdoor staat SaSuKo ook bekend als het meest veelzijdige FANTESTIC bike event van de BeNeLux.

Je laatste kans is op 25 en 26 november in Bonnerue (Houffalize), bij de locatie ‘Les Etables’ nog getest worden. Veiligheid en gevaar wordt vaak onderschat, daarom is het dragen van een helm verplicht. Ook dienen deelnemers legitimatie en eigen pedalen mee te nemen. De testdagen gaan van start om 10.00 uur en duren tot 16.00 uur. Deelnemen is gratis en aanmelden kan via: www.sasuko.nl. Voor meer informatie kun je ook terecht op de Facebook-pagina van SaSuKo of bekijk de flyer:

 van