15-06-2017 - Nieuws, Wielrenblad

2e editie Eroica Limburg

Tijdens het weekeinde van 30 juni t/m 2 juli 2017 zullen in het Dersaborgpark in Valkenburg oude tijden herleven. Naast de nostalgische kermis, foodtrucks, streekgerechten, markt en optredens zal op zaterdag 1 juli de 2e editie van de Eroica Limburg wielertocht worden verreden.  

Aan de unieke Eroica Limburg wielertocht doen wielerliefhebbers mee met een oude racefiets, wollen shirts en attributen die typisch zijn voor het “oude wielrennen”. ‘Typisch iets voor Brooks’ hoor ik je denken, dat klopt. Ook dit jaar is Brooks England een van de sponsoren van de Eroica Limburg!

Deelnemers rijden op een fiets die voor 1987 geproduceerd is en gevraagd wordt om ook de outfit aan te passen aan deze retro stijl. Er zijn verschillende fietsafstanden, waarvoor kaarten beschikbaar zijn. Wil je meedoen? Via de site www.eroicalimburg.nl kun je meer informatie vinden en je inschrijven. De online inschrijvingen sluiten op vrijdag 30 juni 2017 om 12:00 uur. 

2e editie Eroica Limburg

Geen Paypal account? Geen stress! Dan kun je via de mail je aanmelding doorgeven. Stuur daarvoor de volgende gegevens: voornaam, achternaam, geboortedatum, straat & huisnummer, postcode, woonplaats, telefoonnummer en te rijden afstand, naar info@eroicalimburg.com!


Altijd op de hoogte van het laatste Wielrenblad nieuws? Volg ons dan snel op Facebook en Instagram! Natuurlijk ben je met een abonnement op Wielrenblad verzekerd van de mooiste routes! In het volgende nummer komt de Eroica wielertocht uitgebreid terug.

 van