19-04-2018 - Kitesurfen, Nieuws

Ocean Rodeo lanceert nieuwe generatie kites

Het Canadese merk Ocean Rodeo heeft afgelopen tijd een compleet nieuwe lijn met kites uitgebracht. Ook is de bar compleet opnieuw ontworpen. De kites zijn overal ter wereld getest om er zeker van te zijn dat de kites in alle condities werken. 

Dit jaar heeft Ocean Rodeo de bridles aangepast, hierdoor zijn de kites reactief en nauwkeurig bij het sturen. Daarnaast zijn er bij alle nieuwe Ocean Rodeo kites nieuwe materialen gebruikt. Zo is er nieuw dacron gebruikt en wordt er gebruik gemaakt van het Tejin D2 doek.

De range van Ocean Rodeo bestaat onder andere uit de volgende kites:

Prodigy

De Prodigy is de do it all kite van Ocean Rodeo. Vooral in de golven doet de kite het volgens Ocean Rodeo goed. Daarnaast is de Prodigy innovatief ontworpen om optimaal te presteren bij lichte wind. Het unieke Moderate Arc en 3 Strut-ontwerp zorgt ervoor dat de kite geschikt is voor kiters van alle niveaus.

Verkrijgbaar in maten: 5,7,8,9.5 en 12

prodigy kites wind kiten

Razor

De Razor is de ultieme big-air en loop kite. Door het unieke wingtip design is de kite supersnel in de loops. De 6e generatie van de Razor is gebouwd met de lichtere maar sterkere materialen. De Razor stelt freestyle riders in staat om te kiten met een betrouwbare kite, die veel power levert voor grote sprongen en dikke loops.

Verkrijgbaar in maten: 7,8,9,10 en 12

Ocean Razor

Roam 

Dit is alweer de derde generatie van de dedicated wavekite van Ocean Rodeo.  De brede wingtips zorgen voor een snel reagerende kite en door de verstevigde LE hoef je niet meer bang te zijn dat je kite lek gaat in de branding. Het diepe profiel in combinatie met de middelmatige ARC shape zorgt voor scherpe, responsieve bochten en maximale drift, allemaal met een groot werkbereik.

Verkrijgbaar in maten: 5,6,7,8,9.5 en 12

Ocean Rodeo Roam


Meer informatie over de nieuwe lijn van Ocean Rodeo is te vinden op de website.

 

 van