27-11-2012 - Skiën, Nieuws

Chicky clinics Freeride & Freestyle Trips

Freeride Weekend Trip – St. Anton, Oostenrijk €395,-
Ben jij die pistes ook zat? En zoek je meer uitdaging tijdens je wintersport? Ga dan mee met de Chicky clinics Freeride Weekend Trip, skier of boarder, het maakt niet uit zolang je maar een chick bent! Deze freeride trip vindt plaats in St. Anton am Arlberg, het freeride walhalla, waar altijd wel een vers poederspoor te scoren valt!

Wie wil er nou niet 3 dagen met een gecertificeerde gids op pad, die je meeneemt naar de mooiste stukken van de berg die voor een doorsnee wintersporter niet te bereiken zijn. 3 dagen lang poeder, hiken, first tracks, face plants en heel veel gezelligheid!
Geen freeride uitrusting? Geen probleem! Tijdens deze reis wordt er gezorgd dat jij op de beste poeder boards/bakken naar beneden kunt komen. Heb je geen lawine uitrusting, no worries! Deze wordt door Chicky clinics te huur aangeboden.

Freestyle Trip – Mayrhofen, Oostenrijk €485,-
Voor het derde jaar oprij, organiseert Chicky clinics een freestyle week naar Mayrhofen. Het verblijf is van 16 t/m 23 maart in het gezellige Gasthof Zillertal. Girls, fun and learn riding! Dat is waar het om gaat bij de Chicky clinics trip. Skier of boarder, het Nederlandse Nikita team staat voor je klaar om van jou een echte park rider te maken! Of je nou alleen komt of met je vriendinnen, het wordt een gezellige week vol met zon, verse sneeuw, nieuwe tricks en dikke party’s! Deze reis is ook voor meiden die willen leren snowboarden!

Van zondag tot en met donderdag krijg je drie uur per dag clinics van de Nikita coaches. Zij leren je om je eerste slide/sprong te maken of helpen je park skills naar een hoger niveau toe te tillen. Voor de beginnende snowboarders wordt een aparte groep gemaakt. Naast de clinics kun je zelf oefenen in het Vans Penken park, lekker touren door het gebied of heerlijk van het zonnetje genieten op het terras!
Graag met je vriendje op vakantie? Geen probleem! Je kunt dan de optie nemen om de 2 persoons kamer te boeken zodat je wat meet privacy hebt, maar ook mee kunt draaien met het programma van Chicky clinics!

 

 van