07-12-2015 - Surfen, Nieuws

6e editie New Year’s Surf

Op 3 januari 2016 vindt alweer de 6e editie plaats van de Dfrost Almugar New Years Surf. Deze wedstrijd is hard op weg een echte klassieker te worden! De host van dit evenement zal wederom de Watersport Vereniging Zandvoort zijn. Zij stellen hun prachtige accommodatie op het Zandvoortse zuidstrand weer ter beschikking.

Het evenement kenmerkt zich door surfwedstrijden met een informeel karakter evenals een Lifestyle Event wat in en rond het clubgebouw zal plaatsvinden. Niet alleen de wedstrijd zal spektakel geven, ook de surfrodeo op het strand is net als voorgaande jaren een belevenis. Opwarmen na de frisse surfsessie kan in de HotTub. Ook als je niet het water in gaat is er van alles te beleven. Koopjes scoren of info vergaren is mogelijk bij diverse stands. Voor wat actie kun je o.a. Slacklinen of meedoen met de loterij met als hoofdprijs een RIPSTAR surfvakantie in Montalivet!

Heb je nog bruikbare 2e hands surfspullen? Neem ze mee, de organisatie stelt een aantal marktkramen beschikbaar voor een 2e hands surfmarkt waar je de spullen zelf kunt verkopen. Lekker chillen bij het kampvuur met een hapje of een drankje luisterend naar de DJ kan natuurlijk ook! Kortom een leuke dag die je niet mag missen!

poster NYS 2016

Met de wedstrijd vallen mooie prijzen te verdienen. De nummers 1 bij de dames en heren gaan met een geweldig hand geshaped surfboard naar huis! Voor de 2e plaats heeft DFROST een heerlijk verblijf in hun SURF HOUSE & YOGA in Taghazout in petto! De derde plaats wordt verzorgd door HIGH TIDE surfshop. In de categorie jeugd heeft MYSTIC een geweldig prijzenpakket samengesteld. Ook als je niet op het erepodium komt zal je niet met lege handen naar huis gaan. Alle deelnemers ontvangen namelijk een goodiebag met coole spullen. De inschrijving is nu open! Het inschrijfgeld bedraagt € 20,- Leden van de HSA krijgen € 5,- korting! Alle deelnemers kunnen rekenen op een winterse maaltijd en de goodiebag! Evenals voorgaande jaren is er plaats voor 50 deelnemers. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij want vol is vol!

Inschrijven voor de wedstrijd kan via de site van de Watersport Vereniging Zandvoort.

 

 van