13-11-2018 - Nieuws, Surfen

6|Surf #3 2018 is uit!

De derde editie van 6|Surf magazine 2018 is uit! Soul Media bestaat volgend jaar 20 jaar, de hoogste tijd voor 6|Surf om eens terug te kijken naar de afgelopen 14 jaargangen. Van dia’s en cd’s per post, naar foto’s schieten met je telefoon en live streamen op social media. Je leest het allemaal in de nieuwe editie van 6|Surf!

Binnenuit

Eveline Hooft (’00) is een geboren topsporter. Al van kleins af aan deed ze aan turnen, skiën, ballet, karate, snowboarden, hockey en surfen. Sinds ze vorig jaar mei van school kwam heeft ze zich volledig op het surfen gestort. Alles voor de grote droom, de Championship Tour surfen en meedoen aan de Olympische Spelen in Japan.

Foil It

Het internet en social media staan er vol mee, watersporters die over het water zweven. Hydrofoilen heeft binnen meerdere takken van watersport aan populariteit gewonnen. Het toffe aan foilen is dat het gevoel van zweven met geen enkele boardsport te vergelijken is. En omdat het op bijna elke watersport toepasbaar is, zijn de mogelijkheden eindeloos. Surfen, suppen, windsurfen, kitesurfen, wakesurfen, knal er een foil onder en weg is de weerstand, zweven maar.

Retrospect 2005 – 2018

Onlangs was ik bij Soul Media op kantoor om weer eens bij te praten, doen we niet zo vaak live. Wij, de makers van 6|SURF, zitten in Rotterdam. Zij, de uitgevers, in Castricum. Aanleiding voor het bezoek, Soul Media bestaat in 2019 twintig jaar. Tijd om na te denken over de toekomst. Zijn de bladformules nog houdbaar, kan print nog anno 2019, is er nog budget? Van die dingen.

Inhoud:
4. Intro
6. Bla Bla
10. Stuff
12. Foil It
14. Retrospect 2005 – 2018
78. De Surfoloog
80. Hero
82. Uit

Wil je het magazine graag ontvangen? Bestel dan het 6|Surf magazine #3 2018 in de Soul Webshop. Natuurlijk kan je ook voor het gemak abonnee worden van 6|Surf magazine, zodat jij 3 maal per jaar het magazine thuis ontvangt! Uiteraard kan je ons ook volgen op Facebook en Instagram.

 van