24-11-2017 - Surfen, Magazines

6|Surf #3 is uit!

Yes! Daar is-ie dan; 6|Surf #3Ook deze uitgave staat weer vol met toffe reisverhalen, tips en vette foto’s. Losse uitgaven van 6|Surf bestel je natuurlijk heel eenvoudig in onze webshop. Wil je voortaan geen nummer meer missen? Word dan gewoon lekker abonnee van 6|Surf en ontvang alle nummers als eerste in je brievenbus. Lees en bekijk hieronder alvast een preview.

Grom Life

Jam en Jali van der Valk (2003) zijn een eeneiige tweeling . De super gemotiveerde grommets dromen van een toekomst in de surfsport. In het leven van Jam en Jali staat alles in het teken van veel surfen, beter worden en deelnemen aan wedstrijden. Met steun van hun ouders, bevriende surfers, coaches, school en de bond gaan ze voor het hoogst haalbare.

The Mosselman

De Australische shaper Christian Bradley is al jaren verbonden aan de Euroglass fabriek in Seignosse, Frankrijk. Christian staat vooral bekend om zijn high performance shortboards, shapes die hun weg vinden naar bekende pro surfers als Jeremy Flores. Maar het is niet alleen maar high performance wat de klok slaat. In nauwe samen werking met Hart Beach in Scheveningen ontwikkelde hij de Mosselman, een board speciaal geshaped voor onze Hollandse Noordzee condities.

Droomboard

Iedere surfer is op zoek naar zijn of haar droomboard. Maar hoe kom je daar? Hoe leer je wat werkt of juist niet voor jouw specifieke geval, en waar moet je op letten? Pepijn Tigges deelt zijn ervaringen.

 van