22-05-2019 - Windsurfen, Nieuws

#GUNSAILSBUCKETLIST | A VIDEO CHALLENGE

Een ‘bucketlist’ is een lijst van dingen die je nog niet hebt gedaan in je leven en graag nog zou willen doen. Het doel van de #GUNSAILSBUCKETLIST  is om jou te inspireren het nieuwe windsurfseizoen in te gaan met concrete doelen. Het maakt niet uit of je de perfecte gijp wil leren, een forward proberen of een onvergetelijk surfavontuur met je vrienden wil aangaan. GunSails wil jou motiveren mee te doen met een unieke uitdaging.

#GUNSAILSBUCKETLIST

Hierom heeft GunSails de #GUNSAILSBUCKETLIST video contest opgezet, waar iedereen voor is uitgenodigd. Ongeacht wat voor uitrusting je gebruikt of op wat voor niveau je surft. Het belangrijkste is dat jij jouw doel (geschreven of gesproken) aan het begin van de video vermeld en laat zien hoe jij dit gaat bereiken – of in ieder geval gaat proberen te bereiken! Het enige wat je nodig hebt is een camera, creativiteit en een beetje moed om jouw doelen achterna te gaan.

De video mag niet langer zijn dan 2 minuten en moet gepost zijn op een van jouw social media-kanalen  (Instagram, Facebook, YouTube of Vimeo) met de hashtag #GUNSAILSBUCKETLIST. Met deze hashtag doe je automatisch mee aan de wedstrijd. Als je graag zeker wilt weten dat GunSails jouw clip heeft gezien, kan je ze ook een e-mail sturen met de link naar jouw video: gunsails24@gunsails.de.

Bekijk hieronder de tutorial en begin meteen aan jouw video!

De deadline voor de #GUNSAILSBUCKETLIST video contest is 15 augustus 2019.

Kort na deze deadline zal een jury bestaande uit Andreas Erbe (hoofdredacteur van surf Duitsland), Pierre Bouras (cameraman) en Jörg Müller (marketing chief van GunSails) de beste videos bekendmaken.

De 5 beste videos zullen worden beloond met gloednieuwe 2019 GunSailsproducten ter waarde van 1000. Daarnaast is er nog een hoofdprijs van een surftrip van een week naar Tarifa!

Voor meer windsurf nieuws, tips & tricks, leesvoer en de laatste magazines  kijk je op Ridersguide.nl. Altijd up to date en vier keer per jaar het mooiste windsurfmagazine op de mat en in je broekzak? Klik dan nu hier en word abonnee op Motion!

 van