05-01-2011 - Windsurfen, Nieuws

A.A. in Jericoacoara

 

Arrianne Aukes heeft weer aardig wat bijgeleerd tijdens haar laatste trip naar Jericoacoara in Brazilie. Flaka’s, one handed flaka’s, puneta’s, switch moves… ze is goed bezig en heeft zich zelfs ingeschreven voor de eerste PWA freestyle worldcup in Vietnam eind februari.

Nu horen we je denken: hoe kan zo’n meisje dat allemaal doen, hoe komt ze aan dat geld, heeft ze soms rijke ouders? Moet ze niet studeren, heeft ze geen verplichtingen, een vriend, een hond of kat waar ze voor moet zorgen en hoe komt het dat haar haar zo blond is?

Welnu, het zit zo: Ari is gewoon heel goed in het stellen van prioriteiten. Ze haalde een tijdje terug haar bachelor Bestuur en Organisatie, zette de studie een jaartje in de wacht en verdiende ondertussen haar geld met het rondbrengen van enorme dienbladen wijn, bier en baco’s tot haar hoogblonde haar weer gewoon lichtblond was en ze genoeg geld had verdiend om weer weg te kunnen. Niks geen rijke ouders, niks geen L’Oreal Super Blonde. Gewoon de wil om weg te gaan en een goede dosis zonlicht. Kun jij ook, moet je gewoon even leren prioriteren.

[vimeo id=”18435602″ w=”630″ h=”354″]

 

 van