20-08-2021 - Mountainbiken, Nieuws

A NEW FORCE UNLEASHED! GT FORCE CARBON

Het is soepeler, sneller en meer gecomponeerd dan ooit tevoren. De Force Carbon is ontworpen met een verbeterd LTS-ontwerp, een rad-geometrie en een progressieve esthetiek om de meest capabele enduro-fiets te zijn, zodat je je snelheid kunt ontketenen en de limiet kunt verleggen op het parcours.

Enduro is voor GT Bicycles meer dan een raceserie, het is de rijstijl geboren uit het steile en het diepe. Het gaat om halsbrekende snelheden en vlijmscherpe precisie. Ontketen jezelf op een fiets uit de gloed nieuwe GT Enduro-reeks.

FORCE CARBON REEKS

Force Carbon PRO

Hoe ruwer de rit, hoe soepeler hij blijft. Ronde na ronde bewijst de Force Carbon Pro dat het comfortabel is, of je nu kiest voor creatieve of twijfelachtige lijnkeuzes. De gebalanceerde geometrie van deze opnieuw ontworpen Enduro-fiets met een lange veerweg en een verbeterd loopvermogen voorziet je in behoefte aan zwaartekracht en groot terrein, met efficiënte klimmogelijkheden die je opgestookt, niet gerookt, aan de top laten. Pin erop, sla erop, ploeg er doorheen: je zult genoeg redenen vinden om het harder te duwen met de RockShox-suspension, SRAM GX/NX Eagle-aandrijflijn en een verstelbaar middenachter voor betere stabiliteit en wendbaarheid.

€ 4,999

Force Carbon Elite

Ga de wildste tracks aan met de Force Elite, GT hun meest toegankelijke carbon mountainbike met lange veerweg. Met de World Cup-winnende, Idler-verbeterde LTS-systeem en langere, lagere geometrie, temt deze alles-in-één machine de trails en rollen met vertrouwen, of je nu ervoor kiest om je bochten te verdienen of niet. Het voorspelbare en nauwkeurige rijgedrag wordt gecombineerd met een ‘built-to-shred’-pakket met RockShox-suspension, SRAM SX Eagle-aandrijflijn en geïntegreerde frameaccessoires voor een rit die ongetwijfeld sneller, soepeler en slanker is dan ooit tevoren.

€ 3,899

Force 29 Pro LE

Ontwikkeld voor grote hitters en zwaartekrachtzwijnen, bezit de Force Pro LE elke lijn op de berg. GT heeft de Enduro-fiets voor lange reizen opnieuw ontworpen om met meer controle te scheuren. Bijgewerkte geometrie voor racesnelheid en zelfverzekerd klimmen wordt gecombineerd met het Idler-verbeterde LTS-systeem, waardoor de zwaarste paden van schetsmatig naar zijdeachtig worden getransformeerd. Verpakt met een SRAM X01 Eagle-aandrijflijn en RockShox-suspension, hebben zij kosten noch moeite gespaard om ervoor te zorgen dat de premium carbonconstructie altijd klaar is voor enorme dagen en mega-overwinningen.

€ 6,099 

Voor meer details en insights over de GT Force Carbon serie klik dan hier.


Voor meer Mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk opRidersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram!

 van