04-05-2018 - Kitesurfen, Magazines

Access #1 2018

Access #1 is uit! Lasse Walker siert de cover met een dikke loop in Tarifa, Vera, Isabeau en Annabel zijn aan het woord over omgaan met druk en faalangst en Sky Solbach vertelt over zijn CNC-machine. Daarnaast reist Jalou af naar een onbekend wavekite-paradijs en hebben we weer veel nieuw materiaal aan de tand gevoeld. Kortom, perfect leesvoer om de aankomende week zonder wind door te komen!

Losse uitgaven van Access bestel je natuurlijk heel eenvoudig in onze webshop. Digitale uitgaven van Access lees je in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer meer missen? Word dan gewoon lekker abonnee van Access en ontvang alle nummers als eerste in je brievenbus.

Golfrijparadijs Florianopolis – Nu eens die andere kant van Brazilië

Als Jalou Langeree en Suzanne Kuiper zich voorbereiden op het nieuwe wedstrijdseizoen doen ze dat graag naar eigen inzicht. Met de GKA wavetour voor de deur besloten de dames hun geluk te beproeven in een onbekend wavekite-paradijs. Het gevolg: de jackpot! Bijna dagelijks cleane golven, goede wind en maar een paar man in het water.

Basics – Strapless varen

Strapless varen geeft een andere dimensie aan het kitesurfen. Meer vrijheid om te staan waar je wilt geeft meer mogelijkheden en uitdagingen. Willow River Tonkin gaat je stap voor stap opleiden tot een volleerd strapless kitesurfer.

Kitesurfen een mentaal spel – Annabel, Isabeau en Vera over omgaan met druk en faalangst

Ze springen de hoogste sprongen en maken de moeilijkste tricks. Nederlandse kitesurfsters als Vera Klabbers, Isabeau Galiart en Annabel van Westerop rocken bij de Kiteboarding World League in Egypte en laten zich van hun beste kant zien. En toch, achter die stoere spierballen schuilt een zachtere kant. Stiekem vinden ze het kitesurfen op topniveau in mentaal opzicht wel lastig.

Voor dit nummer hebben we veel kites en boards getest. Je vindt in dit nummer een review van onder andere de Airush Ultra, Airush Switch, Cabrinha Drifter, Core Section, F-One IC6 Foil, F-One WTF!, North Neo, North Jaime en de MAnera Union.

Inhoud

6. Inhoud
7. Voorwoord
10. Inspire
16. Fresh
22. Travel Brazilie
30. Review Airush Ultra
32. Basics Strapless
36. Review Core Section
40. Kimo gaat olympisch in Dakhla
46. Watervervuiling
50. Review F-One IC6-Foil
52. De CNC-Machine van Sky
56. Review North Jaime
58. WKL Dames
68. Review Airush Switch
70. Review Airush Element
72. Yoga
76. Review North Neo
80. Travel Zanzibar
84. Review Cabrinha Drifter
86. Interview Rens van der Schoot
92. Review F-One WTF!-kite
94. Review F-One WTF!-board
96. Review Manera Union
98. Kick out

 van