23-05-2024 - Surfen, Nieuws, Magazines

Access #1 2024 is nu verkrijgbaar!

Access #1 2024 is verkrijgbaar! Voor deze eerste editie van 2024 hebben we de beste kitesurfspots gecheckt, gaan in gesprek met de beste pro’s en hebben natuurlijk weer de nieuwste kiteboard gear voor jullie getest! Access #1 2024 is hier te bestellen in de Soul Webshop. Of word abonnee, zodat je geen uitgave van Access meer hoeft te missen! Tot later, op het water! 


Access #1 2024

Zo gingen we met het team van Ride Engine op een Chileens kits-avontuur naar El Camino. Ook lees je alles over de basics van het Big Air kitesurfen, want we willen altijd nog hoger en sneller gaan! Daarnaast zorgen we dat jij sneller van je spierpijn af bent, zodat je weer sneller het water op kunt! Deze uitgave van Access kun je dus niet missen! Check de gehele inhoud en highlights van het magazine hieronder en bestel deze in de Soul Webshop. Veel leesplezier! 


Access #1 2024

El Camino

In het voorjaar ging het team van Ride Engine op een shredmissie naar Chili om de nieuwste producten te fotograferen. Twee weken in een slaperig vissersdorpje omgeven door eindeloze pointbreaks leverde genoeg materiaal op voor een leven lang dromen. Teamrider Brandon Scheid neemt ons mee op reis


Access #1 2024

Spierpijn & Kramp

Ontdek met yoga-instructrice Bellatrix hoe je beter voor je spieren kunt zorgen. Hoe sneller je van je spierpijn af bent, hoe eerder je het water weer op kunt.


Ozone

Product guide

In onze nieuwe productguide staan aanbevelingen van verschillende kites en foils, voor verschillende disciplines. Van allround kites en allround foils, tot wave en wavestyle.


Access #1 2024

Basics van stormvaren

Big Air kitesurfen is inmiddels een van de bekendste en meest voorkomende disciplines in het kitesurfen. We willen allemaal hoger gaan – vooral hoger dan onze kitesurfmaatjes. De rest is bijzaak. En daarom gaan we ook het water op als de meeste mensen binnenblijven. Om het veilig te houden bij harde wind deelt hoogvlieger Lasse Walker zijn belangrijkste tips.


F-One

Reviews

In de nieuwe Access #1 2024 staan verschillende kitereviews, waaronder kites van de merken: F-ONE, Duotone, FLysurfer en Ozone. In deze reviews staat alles beschreven over het product, van prijs tot maten en gewicht tot bereik. Ook staat er in een overzichtige tabel aangegeven wat de kenmerken en specificaties zijn met betrekking tot de handeling van de kite.


Inhoudsopgave

06. TEAM RIDE ENGINE – in Curanipe, Chili

18. THE GIVEBACK – van Liam

22. SPIERKRAMP – met Bellatrix

28. PRODUCTGUIDE – kites

44. HANNAH IN BRAZILIË – Ilha do Guajiru en Taiba

52. KITEN IN DE – kou

56. SPOTCHECK – Lo Stagnone en Enrice, Sicilië

60. STORMJAGER – Lasse

66. REVIEW – Duotone Neo standard en D/Lab

70. REVIEW – F-ONE Bandit XVI

72. REVIEW – Flysurfer Era

74. REVIEW – Ozone Edge V12

76. REVIEW – Slingshot Ghost V3

78. REVIEW – Duotone Wam Bamboo en D/Lab

80. REVIEW – F-ONE Trax HRD Carbon

81. REVIEW – Manera Magma boots

82. TOT LATER – op het water


Kijk voor meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, reviews, leesvoer en de andere magazines kop Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram.

 van