21-06-2017 - Kitesurfen, Magazines

Access #2 2017

De nieuwe Access is ready to be read! Wederom boordevol vette foto’s, verhalen, producten en nieuwtjes uit de kitewereld. Hieronder alvast een kleine scoop van de artikelen uit de nieuwste uitgave en een preview om alvast in de stemming te komen. 

COLUMN EEN HELLETOCHT IN RAGNAROK

Red Bull Ragnarok is de grootste en bekendste snowkite-wedstrijd in de wereld. Dit jaar deed ik mee aan de 2017-editie. De voorspellingen zagen er een week van te voren niet heel spannend uit, rond de acht knopen en goed voor een 17m-kite. Ik vloog van Amsterdam naar Stavanger, samen met Jalou, en werden daar opgewacht door een goede vriend van ons, Jens. Samen reden wij zes uur lang naar het zuiden en kwamen later die avond aan in Haugastol. Langs enorme fjorden en meren was de reis zo voorbij, de natuur is daar zo betoverend

SPORTIEF FESTIVALSEIZOEN

Voor zo’n klein landje is er in Nederland toch een fl inke keus aan vette kitesurf-festivals en evenementen om jou een hele zomer lang te vermaken. Weekenden gevuld met kitesurfen, waar je clinics kunt volgen om nieuwe skills te leren en met een biertje in je hand en vrienden om je heen kunt genieten van muziek. Waar gaan we jou tegen het lij f lopen?

AIRUSH UNION

Volgens Airush is de Union de nieuwe benchmark in de kitemarkt: geschikt voor gevorderde tot expert-kiters die op zoek zijn naar een veelzijdige kite. De kite verenigt namelijk de freestyle-eigenschappen van de Airush Razor met de wave-eigenschappen van de Airush Wave en het freeride-karakter van de Airush Lithium. Is Airush geslaagd in haar missie een all-in-one kite te maken?

Wil jij de gave artikelen niet missen? Bestel Access #2 dan snel in onze webshop of word abonnee en kies een van de vette gratis welkomstacties! Daarnaast kun je het nummer uiteraard ook in onze Soul Kiosk App bekijken!

 van