09-05-2023 - Kitesurfen, Magazines

Access 2023 #1 is nu verkrijgbaar!

Access #1 2023 is uit en deze eerste uitgave van 2023 is te bestellen in de Soul Webshop

In deze nieuwe editie (Access #1 2023) leren we jouw handige tricks voor het kitefoilen en strapless freestylen met tips van de pro’s, duiken we in de wereld van digital nomads, reizen we af naar een tropisch stukje Nederland, volgen we Mystic in het koude landschap van Iceland, interviewen we  “Adrenaline-junkie” Cohan van Dijk en testen wij de nieuwste materialen van 2023! Dit en nog veel meer! Bestel nu en hij ligt morgen bij jou in de bus! Check hieronder alvast de highlights uit het nieuwe magazine om alvast in de stemming komen voor het nieuwe magazine. Alvast veel leesplezier!


Hightlights

Mystic Island

Overleven in de Noordse wildernis

Geef twee pro kitesurfers de vrijheid om een plek op de wereldbol uit te kiezen voor een strike mission. IJsland is niet de eerste bestemming waar je aan denkt. Toch was dat waar Oswald Smith en Camille Delannoy voor kozen. Bepakt met kitegear, camera’s, camper en een terrein- wagen besloten ondergetekende en de rest van de Mystic crew ons aan dit avontuur te wagen.


Windeffecten

Wind is het brood en boter van ons, kitesurfers. Dat betekent in de praktijk dagelijks koekeloeren naar windvoorspellingen – zelfs in de winter. Maar waar komt die wind nou vandaan? Hoe komt het dat voorspellingen er soms zo ver naast zitten? Waarom waait het op plekken als Tarifa altijd harder dan de voorspellingen je influisteren? Ik ben voor jou het meteorologisch konijnenhol ingedoken en kwam er al snel achter dat (lokale) windeffecten een grote impact kunnen hebben op het aantal onvergetelijke momenten op het water. Het is aan jou om deze effecten te leren herkennen, zodat ze je niet meer verrassen en je geen sessie hoeft te missen.

Interview

Cohan van Dijk

Cohan van Dijk (2002) eindigde 2022 met een statement. Met twee podium-finishes in de Big Air Kite League eindigde de sympathieke North-Mystic-rider op de vierde plek in de overall ranking. Vierde werd hij ook tijdens het meest gevierde big air evenement ter wereld: De King of the Air. Als het aan Cohan ligt is dit naar maar het begin.Inhoud

6. Mystic – IJsland
18. Digital Nomads – Geertina van Dijk
24. Fresh – products
30. Travel – Kroatië
34. Wind – effecten
36. Interview – Alex Vliege
42. Travel – Curaçao
48. Event – Surf for the Roses
52. Interview – Richard Wiltenburg
58. Travel – Zuid-Europa
66. Interview – Cohan van Dijk
72. Review – Flysurfer Hybrid
74. Review – Core Section 5
78. Review – Core Choice 5
79. Review – F-One Trax HRD Lite Tech
80. Review- F-One Magnet V2

Access Kiteboard Magazine #1 2023 is verkrijgbaar in de WEBSHOP!


Kijk voor meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, reviews, leesvoer en de andere magazines kop Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram.

 van