15-10-2021 - Kitesurfen, Nieuws, Leesvoer, Magazines

Access #3 2021 is nu beschikbaar!

Access #3 2021 is nu verkrijgbaar en te bestellen in de Soul Webshop! In deze nieuwe epische editie neemt Matthias Larsen met zijn gezin je mee naar Thailand, lees over de avonturen met de kite camper van Bianca en haar hond Guapa en hoe doe je stijlvolle transities? Dit en nog veel meer!

Bestel Access #3 2021 hier!


Hua Hin, Thailand

Onder de ogen van Boeddha

Access #3 2021

Ons verblijf in Thailand heeft ons vele nieuwe inzichten gegeven. Zo hebben we van de Boeddhistische leer geleerd dat alles met elkaar verbonden is: dat je je gedachten moet controleren omdat die de realiteit creëren. Je bent op jezelf. Zelfs Boeddha beschermt je niet. Ik kan het beamen: want zo zat ik met m’n foil vast in een vissersnet. M’n vriend Lewis schoot mij te hulp en haalde een koksmes uit de beachbar. De tijd dat ik ver op zee dreef was best beangstigend. ‘Kunnen ze me nog wel vinden in de sterke stroming?’ ging er door mij heen. Zijn hier haaien? Ik bleef rustig, liet mezelf meedrijven en bleef positief. Gelukkig vond Lewis mij weer.


Bianca Kersten en hond Guapa

‘Altijd op zoek naar vrijheid.’

Access #3 2021

De eisen: snel, breed, nieuw en dus niet te groot. Dat zijn voor Bianca en haar hond Guapa de bepalende factoren geweest voor de zoektocht naar een bus.Bianca’s grijze jumper is niet haar eerste kitecamper. Mede door haar ervaringen met afmetingen en snelheid, moest de nieuwe bus toch zeker aan deze belangrijke eisen voldoen. ‘Ik had een uitgebouwde ex-bakkerswagen gebouwd op de basis van een Volkswagen T4. Ik kwam er al snel achter dat ik liever een bus wilde waar ik ook snel mee van A naar B kon om spontane korte tripjes te kunnen maken. Dus vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een Citroën Jumper of iets gelijksoortiga. De kitecamper-to-be moest daarnaast ook vooral een nieuwere bus zijn. In iets betere staat. Daarnaast vind ik het belangrijk om de  mogelijkheid te hebben om in de breedte te slapen, vandaar dat ik niet gezocht heb naar een VolksWagen Crafter of iets wat daarop lijkt.’


10 basic twintip-transities

Met stijl en vertrouwen de andere kant op

Access #3 2021

Ben je pas begonnen met kitesurfen en kan je goed heen en weer varen? Dan is het nu tijd om te leren hoe je van richting kan veranderen. We beginnen bij de meest basic transitie en nemen je mee door 10 eenvoudige maar ook stijlvolle transities die je de komende tijd kan gaan oefenen. Wie weet heb jij al deze 10 transities tegen het eind van dit seizoen nog onder de knie.


Access #3 2021

INHOUD

  • 08. INSPIRE
  • 16. COVERSHOOT
  • 22. TRAVEL
  • 30. KITECAMPERCRIB
  • 34. TIPS
  • 38. FRESH
  • 52. KITESURFEN
  • 56. TRAVEL
  • 64. TIPS
  • 68-80. REVIEWS

NU VERKRIJGBAAR IN DE WEBSHOP!


Voor meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram!

 van