04-10-2018 - Kitesurfen, Nieuws, Magazines

Access #3 is uit!

De nieuwe Access is ready to be read! Wederom boordevol vette foto’s, verhalen, producten en nieuwtjes uit de kitewereld. Hieronder alvast een kleine scoop van de artikelen uit de nieuwste uitgave en een preview om alvast in de stemming te komen. 

Wil jij de gave artikelen niet missen? Bestel Access #3 dan snel in onze webshop of word abonnee en kies een van de vette gratis welkomstacties! Daarnaast kun je het nummer uiteraard ook in onze Soul Kiosk App bekijken!

Surfersoor

Het klinkt als een of andere coole nieuwe feature (‘Heb jij de laatste surfersoor al? Nu met Bluetooth en ingebouwde gps!’) maar helaas is de waarheid een stuk grimmiger. Wat is het, hoe krijg je het, hoe kom je ervan af, en beter nog: hoe voorkom je het? Wij gingen op onderzoek uit.

De toekomst van het wetsuit volgens Marc Burhans

184 cm lang? Normaliter ga je dan standaard voor een wetsuitmaat 52. Het grote bezwaar: mensen verschillen
nogal qua lichaamstype. Sommigen zijn slank en dun, anderen kort en bol, weer anderen groot en gespierd. Om kitesurfers van een passend pak te voorzien heeft wetsuitspecialist ION twee verschillende wetsuit-lijnen in het leven geroepen. De Onyx-modellen voor de slankere kitesurfers en de Strike-modellen voor de zwaardere jongens en meiden. Wij vroegen productmanager Marc Burhans naar de laatste ontwikkelingen in pakkenland.

Sri Lanka

Sri Lanka staat al jaren bekend als prima surfbestemming. Vooral longboarders kunnen hun hart ophalen aan de fijne swell. Onze razende reporter Sjoerd zocht uit hoe het eiland als kite-bestemming fungeert. Voor het zo ver was moest h eerst wel z n charmes gebruiken.

Inhoud:

10. Travel Sri Lanka

14. Review Duotone Rebel

16. Fresh

26. Basics Strapless Tacks

30. Column Sjoerd

32. Review Naish Ride

36. Gezondheid: Surfersoor

44. Duotone Select

46. Review Ozone Catalyst

48 Review Ozone Contact-bar

52. Interview Marc Burhans

54. Review Core XR5

58. Jo Wilson coaching trip

64. Review Slingshot SST

66. Now by Duotone

82. Zie je later op het water

 van