01-09-2016 - Kitesurfen, Nieuws, Magazines

Access #3 2016

Het derde nummer van Access kan vanaf vandaag weer elk moment bij onze abonnees op de deurmat vallen. Het magazine staat weer vol toffe verhalen over kiten, vette foto’s en handige tips en tricks. Hier alvast een preview van het nieuwe nummer. 

GO BIG OR GO HOME

‘Kitesurfen? Ik wil vooral hoog gaan en die vlieger goed rondtrekken! Ik wil laten zien wat er met dertig knopen wind gedaan kan worden.’ Lasse weet als geen ander hoe het is om daar boven in de wolken rond te vliegen. Hij is vorig jaar niet voor niets tijdens de Red Bull Megaloop Challenge in Zandvoort gekroond als koning van het luchtruim.

KITEN EN KIDS

Enthousiast als we zelf zijn over kiten, leren we het onze kinderen het liefst ook zo snel mogelijk. Jong geleerd is tenslotte oud gedaan. Maar kiten is geen voetbal of tennis. De risico’s zijn net even iets groter. Wanneer is het verantwoord om je kinderen kennis te laten maken met kitesurfen?

FAMILY TIME OP FUERTE

Na veel reizen kan ik écht genieten van thuis zijn. Je slaapt in je eigen bed, trekt je kleren uit een kast in plaats van een tas en je favoriete eten smaakt nog lekkerder in het gezelschap van familie. Soms komt het voor dat ik slechts enkele uren thuis ben, net genoeg tijd om wat schone kleren en andere essentiële zaken bij elkaar te sprokkelen om vervolgens direct te vertrekken voor de volgende vlucht. Hoe fijn is het dan wanneer je broer spontaan mee kan zodat je die gemiste quality time alsnog samen op het water kunt hebben. Ik kocht een extra ticket voor mijn broer Robin om samen de golven en vlakwaterspots van Fuerteventura af te struinen.

 

Mocht je Access niet willen missen, word dan voor het gemak abonnee, daarnaast kun je uiteraard ook losse nummers bestellen in onze webshop. Ben je nog niet thuis maar wil je wel al het magazine lezen? Geen probleem, je kunt de nieuwste Access ook in de Soul Kiosk App bekijken!

Access_Banner

 

 

 van