30-08-2017 - Kitesurfen, Nieuws, Magazines

Access #3 2017

De nieuwe Access is uit en is wederom voorzien van vette foto’s, verhalen, producten en nieuwtjes uit de kitewereld. Dit keer 100 pagina’s plezier, ready to be read! Hieronder alvast een klein voorproefje van de artikelen uit de nieuwste uitgave en een preview om alvast in de stemming te komen. Vanaf deze week mogen abonnees nummer 3 in de bus verwachten en het nummer zal ook snel in de SOUL Kiosk app verschijnen. Losse nummers bestel je in de SOUL Webshop en vind je bij de betere kite-shops!

Roadtrip Chili met Dylan van der Meij

Na drie jaar vrijheid, veel kitesurfen, meer kitesurfen en nog meer kitesurfen ben ik afgelopen september verder gegaan in het tweede jaar van mijn HBO-opleiding. Dit maakt het lastiger kitetrips te maken, maar met een beetje mazzel en een strakke planning ben ik een heel eind gekomen. Dit artikel beschrijft mijn reis naar Chili, Argentinië en Uruguay (waar ik vanuit Kaapstad naartoe vloog). Niet slecht voor een student, toch?

Het hele artikel lees je in Access #3!

Bikini special

Als de temperaturen het toelaten en je als echte surfchick gaat kitesurfen in alleen een bikini, is het wel zo fijn dat deze ook op zijn plek blijft zitten. Het is niet zo chill als je je uitgehaakte trick crasht en je er achter komt dat je topje foetsie is. Ik ben op onderzoek gegaan wat nou de beste merken zijn voor een surfbikini. Hierbij heb ik zowel naar de gevestigde en bekende merken gekeken als naar de bikini’s die worden gemaakt door gepassioneerde kitesurf- en surfmeiden die begrijpen waar een goede bikini aan moet voldoen.

Het hele artikel lees je in Access #3!

Interview Youri Zoon

De jaren 2011 en 2012 waren dé jaren van Youri Zoon (27). Hij werd twee keer achter elkaar overtuigend PKRA-Freestyle wereldkampioen. Daarna kreeg de sympathieke powerhouse twee lastige jaren voor zij n kiezen waarin hij vooral tegen zij n eigen lichaam vocht. Inmiddels is hij mentaal en fysiek weer op volle kracht. Maar de concurrentie is dat ook. Wat is zijn plan om weer op het hoofdpodium te komen? De Zeeuw reageert op mijn lastige vragen vanuit het vliegtuig.

Het hele artikel lees je in Access #3!

Preview:

 

Nieuwsgierig geworden?

Bestel de nieuwe Acces dan snel in de SOUL Webshop of neem een abonnement op Access kiteboard magazine, mis nooit meer een nummer én geniet van alle bijkomende voordelen! Voor meer kite-nieuws kun je ons ook volgen op Facebook en Instagram, daarmee geniet je van de beste foto’s, leesvoer en andere content direct op je tijdlijn!

 van