31-07-2012 - Kitesurfen, Nieuws

Access #4 2012 is uit!

Vanaf vandaag ligt de nieuwe Access weer in de winkel, of in het gunstigste geval op je deurmat! Natuurlijk staat ook deze Access weer boordevol tricks, verhalen, trips, materiaal, interviews, etc. Een kleine greep uit de inhoud van dit nummer:

-De eerste wereldbekerwedstrijd Freestyle in eigen land beloofde een waar feestje te worden. Met wereldtoppers als Youri Zoon en Kevin Langeree leken de kansen op de titel aanzienlijk. De tegenstand was echter ook niet misselijk. Een ding stond vast; dit evenement voor de kust van Scheveningen zou een hoop spektakel opleveren.

-Het is een naam die al sinds jaar en dag rondzingt onder de kiteboarders; Harry Vogelezang. Access hoofdredacteur Stefan van der Kamp ging in gesprek met deze ‘godfather’  van de kiteboardscholen.

-Verder werd er voor dit nummer met nog meer prominenten uit de kiteboardwereld gesproken. Denk hierbij aan namen als Pepijn Smit, ontwerper van Peter Lynn, en Adam Koch, waarmee werd gesproken tijdens een PKRA event.

-Naast dit alles natuurlijk weer de gebruikelijke basics en tricktips met bijvoorbeeld de ‘relaunch’, ‘classic tack’ en de ‘shifty 3’

Ook al is dit nog niet alles, het lijkt ons meer dan genoeg om ervoor te zorgen dat jullie zin krijgen in het lezen van het nieuwe nummer. Nog geen abonnee? Word abonnee en kies uit een van de gave welkomstcadeau’s! Hoef je ook niet meer naar de kiosk voor je favoriete kiteboardblad. Dat scheelt weer.

 

 van