04-11-2022 - Kitesurfen, Nieuws, Leesvoer

Access #4 2022- De vierde editie van Access is verkrijgbaar!

In deze nieuwe editie (Access #4 2022) leren we jouw weer vette tricks met tips van de pro’s, vertelt Anouk over de duurzaamheid binnen de kitesurf-industrie, interviewen we de “Big-air chick” Zara Hoogenraad en testen wij de nieuwste materialen! Dit en nog veel meer! Bestel nu en hij ligt morgen bij jou in de bus!🔥

Highlights

Interview – Zara Hoogenraad

‘Ik wil andere meiden inspireren ook big te gaan.’ De in Tarifa woonachtige Zara Hoogenraad (29) is pas enkele jaren actief als kitesurfer. Nu een jaar later werd ze Vice World Champion bij de GKA Big Air World Championships in Tarifa. De ingrediënten die dit mogelijk maakten? Een flinke dosis talent, heel veel lef, een krachtige, positieve mindset en niet in de laatste plaats: geluk in de liefde. Haar vriendje Giel Vught bracht haar ooit de beginselen van het kitesurfen bij, nu gooien ze samen hoge ogen in de Big Air-wereldtop.

Dit artikel komt uit Access #4 2022


Trick Tip – Hand slide

Een hand slide is een relatief makkelijke trick waarmee je veel stijlpunten scoort. Zodra je de basis van deze trick onder de knie hebt zijn er ook nog eens veel manieren om hem uit te bouwen. Zo kun je er net voor je landing een tailgrab er aan toevoegen of hem to-blind landen. Er zijn nog tal van andere opties.

Dit artikel komt uit Access #4 2022


Sustainable – ish

Duurzaamheid, elk kitesurfmerk heeft het erover. Want dat de materialen voor onze kites en boards niet de duurzaamste zijn, weten we helaas allemaal. Het maken van deze producten zal altijd een ecologische footprint hebben: er worden chemicaliën, kunststoffen en energie gebruikt. Maar dat gezegd hebbende: kitesurfers willen ook zorg dragen voor de planeet en onze eigen speeltuin.

Dit artikel komt uit Access #4 2022


Kitereview – F-One Bandit XVI

F-One noemt de Bandit de original legend en deze uber allround kite is zeker origineel en legendarisch te noemen. De eerste Delta C-Shape-kite (gepatenteerd door F-One) gaat alweer z’n zestiende editie in. Wat hebben ze dit jaar verbeterd?

Dit artikel komt uit Access #4 2022


Inhoud

08 INTERVIEW met Zara

16 DOWNWINDER met iedereen

24 FRESH products

36 NOORD-EUROPA met eva

40 YOGA met Bellatrix

44 INTERVIEW met Manni

48 DUURZAAMHEID met Anouk

54 FILMEN met Matthias

60 REVIEW Flysurfer Stoke

62 REVIEW F-one Bandit XVI

64 REVIEW F-one Trigger

66 TOT LATER op het water

De Nieuwste Access: #4 2022 is verkrijgbaar in de WEBSHOP!


Voor meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram!

 van