23-11-2018 - Kitesurfen, Nieuws, Magazines

Access #4 is uit!

Kon jij ook niet wachten op de nieuwste Access? Hier is hij dan, het vierde nummer van Access verschijnt vandaag bij de abonnees op de deurmat! Nog niet abonnee? Niet getreurd want hij is natuurlijk ook los te vinden in onze webshop. Het nieuwste nummer van Access staat weer vol met de beste reviews, foto’s en de spectaculairste verhalen uit de kitewereld. Hieronder geven wij een klein voorproefje van het magazine.

Interview Annelous Lammerts

Misschien is het je ontgaan, maar ons kikkerlandje heeft afgelopen jaar weer eens wereldkampioen afgeleverd. Annelous Lammerts (1993) is de huidige wereldkampioen van de Kite Park League. Het leven van de Zeeuwse bestaat momenteel voor een groot deel uit het overmeesteren van kickers en rails. Toch is Annelous geen one trick pony.

Travel Crayfisch Factory, Zuid Afrika

Het Zuid-Afrikaanse Kaapstad is voor de meeste kiters een bekende overwinter-locatie. De wind, golven, fijne temperatuur en rauwe natuur maken het een ideale plek om aan de koude Nederlandse winter te ontsnappen. Elke kiter kan er aan z’n trekken komen. Je hebt er mooie vlakwaterspots als Langebaan en serieuze wavespots als Witsands. Afgelopen winter probeerde ik voor het eerst een voor mij nieuwe golf uit.

Travel Marokko

De winter is voorbij en dat betekent dat het wedstrijdseizoen weer in vol ornaat is begonnen. De tweede stop van de GKA was in Dakhla. Om goed voorbereid ten tonele te verschijnen komen Roderick en Jalou meestal een week eerder op bestemming aan. Zeker na drie maanden Zuid-Afrika waar de wind en golven van links komen, moesten ze even wennen aan de Marokkaanse wind en golven die standaard van rechts komen.

Losse uitgaven van Access bestel je natuurlijk heel eenvoudig in onze webshop. Digitale uitgaven van Access lees je in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer meer missen? Word dan gewoon lekker abonnee van Access en ontvang alle nummers als eerste in je brievenbus.

Inhoud:
10. Inspire
16. Review Prolimit Mercury
18. Fresh
30. Review F-ONE Bandit
32. Travel Marokko
38. Review Core GTS5
40. How2 pop shove it
44. Interview David Cummings
46. Interview Annelous Lammerts
52. Review Duotone Dice
54. Travel Crayfish Factory, Zuid Afrika
62. Review Ozone Enduro V2
72. Interview Gero Tragatschnig
76. Review Cabrinha Moto
80. Review Casio G-Shock Mudmaster
81. Review Flysurfer Radical 6
82. Kick out

 van