03-11-2020 - Kitesurfen, Nieuws, Magazines

ACCESS #4 ligt nu op je deurmat!

De vierde editie van Access is nu verkrijgbaar! In deze nieuwste editie lees je over een steeds populairder wordende spot op een plek in Marokko waar de woestijn en oceaan samenkomen. Je kijkt door de lens van reizend fotograaf Ydwer en je leest over de inspirerende Fernando Fernandez, de beenloze kitesurfer. Uiteraard vind je in de vierde uitgave van 2020 ook de nodige productreviews en tests, zoals je van ons verwacht!

Nog geen abonnee? Niet getreurd, want Access is natuurlijk ook los te vinden in onze webshop en in de SOUL Kiosk app. Hieronder geven wij alvast een klein voorproefje van het magazine.

Résumé de Dakhla

Dakhla is een kleine stad in het zuiden van Marokko. De stad ligt op een schiereiland, aan de Atlantische kust. Een plek waar de woestijn en oceaan samen komen. Deze unieke combinatie plus de goede windstatistieken, zorgen ervoor dat deze spot steeds populairder wordt. Vooral kitesurfers maar ook windsurfers en surfers weten dit stukje ‘niemandsland’ steeds vaker te vinden.

Door de lens van Ydwer

Als reizend fotograaf werd ik tijdens de Corona-crisis plotsklaps stilgezet. Ook heb ik stilgestaan bij wat ik doe en wat ik in de toekomst misschien anders zou willen doen. Het heeft me doen beseffen dat ik best trots mag zijn op wat ik allemaal heb bereikt, maar belangrijker: ik besef beter wat ik zelf wil doen in plaats van dat ik doe wat er door ander en van mij verwacht wordt.

Freeing Fernando

Fernando Fernandez is een van de meest inspirerende mensen die je ooit zult ontmoeten. Zijn energie en positieve houding is aanstekelijk en zijn vastberadenheid doen je afvragen wat er lichamelijk mogelijk is. In 2009 was hij betrokken bij een auto-ongeluk. Hij raakte verlamd vanaf zijn middel. Zijn rehabilitatie was een grote fysieke en geestelijke uitdaging, maar drie maanden later deed hij alweer mee aan een 15 kilometer lange long distance race van Sao Paulo Silvestre. Puur op karakter en wilskracht haalde hij de finish waar familie en vrienden op hem wachtten.

Inhoud

8. Inspire
14. Interview Sam Light
20. Travel Dakhla, Marokko
28. Fresh productnews
38. Travel Grenada
44. Door de lens van Ydwer
54. Travel Guajiru, Brazilië
60. Interview Fernando Fernandez
64. Review Duotone Neo SLS
66. Review F-One Bandit S2
70. Review Naish Pivot S25
72. Review Ozone Enduro V3
74. Review Core Choice 4
75. Review Duotone Fish SLS
76. Review F-One Mitu Pro Flex
78. Review Manera Exo
80. Review Naish Go-To
81. Review Duotone Clickbar
82. Zie je later op het water

 van