17-11-2017 - Kitesurfen, Nieuws, Magazines

Access #4 2017

Yes! Daar is ie-dan; Access #4Ook deze uitgave staat weer vol met toffe reisverhalen, tips en reviews. Losse uitgaven van Access bestel je natuurlijk heel eenvoudig in onze webshop. Digitale uitgaven van Access lees je in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer meer missen? Word dan gewoon lekker abonnee van Access en ontvang alle nummers als eerste in je brievenbus. 

Het magazine staat boordevol inspirerende fotografie, tijdloze verhalen, prachtige reisverslagen, onmisbare producten en kersverse nieuwtjes uit de kitewereld. Hieronder alvast een beknopt overzicht van de artikelen uit de nieuwste uitgave en een preview om alvast in de stemming te komen.

Spot check

Met 300 winddagen per jaar, een lang en breed strand en een scala aan kite- en surfshops mag Tarifa zich met recht de kite-hoofdstad van Europa noemen. Nadeel van die bewierookte status is dat het in de zomermaanden, juli en augustus, veel te druk is. Maar Tarifa heeft veel meer te bieden dan alleen die twee maanden. Het voor- en naseizoen zijn interessanter. Rustiger, leuker en afwisselender.

Will Palmer

Zegt de naam William Cary Palmer jou iets? Ons aanvankelijk ook niet. Dat komt waarschijnlijk omdat de dertigjarige Amerikaan pas sinds een jaar op het internationale strijdtoneel is verschenen. ‘Sowieso te oud’, zeg je? Niet als het aan Will Palmer ligt. Als doorzettingsvermogen, lef en humor iets waard zijn, dan doet Will voor niemand onder. Daarom een korte kennismaking met de net zo sympathieke als strijdvaardige F-One-teamrijder.

Indo

Door de jaren is Indonesië een van die plaatsen waar ik bijna altijd op kan rekenen. Al vier jaar op rij vlieg ik hier in september of oktober naartoe en ik ben nog nooit teleurgesteld. Er bestaat geen echt goede windvoorspelling, maar als je er een paar weken naartoe vliegt in het hoogseizoen, dan ben je eigenlijk altijd wel gegarandeerd van goede windcondities. En meestal komt er ook een dikke swell voorbij.

Testen

In dit nummer hebben we de nieuwe foil van North onder de loep genomen en voelen we de North Dice en SLINGSHOT Rally aan de tand.

Inhoud:

10. Travel Tarifa

18. Fresh

24. How2 Flat3

28. Review North Dice

32. Interview Will Palmer

38. WKL Texel

40. Travel Indo

46. Strapless Freestyle

54. Interview Gerrit

60. Review SLINGSHOT Rally

64. Yoga voor kiteboarders

68. Megaloop Challenge Zandvoort

72. Review North Freefoil

74. Kitetas inpakken

76. Interview Thomas Vidal

80. Gearlist Ydwer

 

 van