06-01-2021 - Kitesurfen, Nieuws, Magazines

Access #5 is nu verkrijgbaar

De vijfde editie van Access is nu verkrijgbaar! In deze editie kun je lezen hoe thuiswerken en kitesurfen prima te combineren is. Daarnaast lees je meer over de familie Overbeek en hun road trip naar Cold Hawaii & leren we jou de boogieloop!

Nog geen abonnee? Niet getreurd, want hij is natuurlijk ook los te vinden in onze webshop en digitaal te koop in onze SOUL Kiosk app.

Wil je voortaan geen nummer meer missen? Word dan abonnee van Access en ontvang alle nummers als eerste in je brievenbus.

Hieronder geven wij alvast een klein voorproefje van het magazine. Wil je de hele preview van deze editie zien? Klik dan hier!

Thuiswerkende watermensen

Het was ergens dit jaar op een maandag. Terwijl ik me aansloot bij de lokale crowd in Scheveningen, overhoorde ik een gesprek tussen twee kitesurfers tijdens het pompen. ‘Dus jullie werken ook nog vanuit huis?’ ‘Ja, geen kantoor meer, maar ik vind het niet erg. Ik bedoel: surfen in de vroege ochtend of tijdens lunchtijd. Dat kan nu gewoon.’ Corona heeft desk-bound kitesurfers nieuwe mogelijkheden gegeven.

Debuteren in Denemarken

Even voorstellen: de kitesurf-familie Overbeek uit de Gelderse Achterhoek (ver van iedere kitespot verwijderd). Broers Sean (16) en Jamie (14 ) trekken er samen met ouders Linda en Peter op uit zodra de windgoden gunstig gezind zijn. Dit doen ze al zo’n 5 jaar met als homespot Workum aan het IJsselmeer in Friesland.

How 2: Boogieloop

In deze How 2 laat ik een van mijn favoriete tricks zien, de boogieloop. Dit is een inverted frontroll met kiteloop. Dat houdt in dat je omgekeerd ondersteboven hangt met je voeten boven je hoofd ineen voorwaartse rotatie terwijl je de kite in een loop stuurt. Klinkt ingewikkeld? Is het ook, maar deze trick geeft een super goed gevoel en ik ga je helpen om het veilig uit te voeren.

Inhoud:

10. Koude kitesessies in Kamtsjatka
20. Thuiswerkende watermensen
24. Fresh productpages
30. Cold Hawaii met de Overbeeks
38. How 2 boogieloop
42. Tech Talk Slim Tech Carbon
48. Kiteboarden & Covid 19
54. Interview Maxime Chabloz
62. Spaanse Parels
66. Review Airush Lift
68. Review North Carve 
72. Review F-One IC6 950
73. Review F-One Stig
74. Review F-One Trax
75. Review Naish Traverse
76. Review Ozone Torque V2 
77. Review Naish Strapless Wonder
78. Review North Cross
79. Review Manera Seafarer
80. Review Mystic Voltt 
82. Zie je later op het water


Losse uitgaven van Access bestel je natuurlijk heel eenvoudig in onze webshop. Digitale uitgaven van Access lees je in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer meer missen? Word dan abonnee van Access en ontvang alle nummers als eerste in je brievenbus.

 van