01-10-2010 - Kitesurfen, Nieuws

Access kiteboard magazine #5 is uit!

De zomer zit er weer op, de tijden van ‘warm’ weer zijn voorbij, en de wintersuits moeten weer uit de kast. Een goed moment om nog eens even lekker weg te dromen bij de nieuwe Access. Vanaf vandaag ligt hij in de winkel, en in het geval je abonnee bent landt hij binnenkort op de deurmat! Ook in deze editie zit weer boordevol interviews, reisverhalen, kitereviews en foto’s, veel foto’s.


Je kunt het volgende verwachten in Access #5.

Het gezicht achter de kite & windsurfing guide.
Als hardcore kiter ben je natuurlijk bekend met dit drukwerk, het beantwoordt al jaren vragen als ‘waar ga ik heen op mijn volgende trip?’ en ‘ welke spot is het beste vandaag?’ , en is eigenlijk niet weg te denken uit de auto als je op roadtrip gaat. Om uit te vinden welke verhalen er schuilgaan achter dit boek, gingen we een gesprek aan met de uitgever: Udo Holker.

 Reisverhalen.
Ideaal om bij weg te dromen nu het weer aan het verslechteren is, en de dagen weer korter worden. Dit keer nemen we je mee naar Chili, op zoek naar de beste golven. Je wilt de golven helemaal voor je zelf? Je houdt niet van kou? Dan zit je goed in dit pareltje wat Chili heet. Ook vindt je een verslag van een overwintering in Tarifa, een stuk dichter bij huis dan Kaapstad of Cumbuco, maar daarom niet minder aangenaam!

De kitereview.
Ook in deze Access zijn er weer een aantal nieuwe kites uitgeprobeerd. Benieuwd naar de ervaringen? In deze review vind je kites als de Best Taboo, de Naish Torch, de F-One Source, de North Neo, de Airush One en de Cabrinha Crossbow.

 

En verder nog:
– De ontdekking van Uruau
– De hoogste wedstrijd – KTE Silverplana
– Interview: Meet Remco Klabbers
– Dacia NK Kite: De voorbeschouwing
– Nog meer reisverhalen: Voorbij toeristisch Egypte, en snowkiten in Noorwegen.
– ‘s Winters kiteles in Cumbuco
– De trapezeguide voor chicks; functioneel of toch matchen met die kite?
– Safety First – Deel 2.
– Heel veel foto’s

Nog geen abonnee van Access?
Wordt nu lid en je ontvangt een gratis welkomstgeschenk. Je kunt kiezen uit een van de gave Dakine T-Shirts, een Naish Longsleeve of een Skywatch Xplorer 1 Windmeter! Alleen voor de windmeter betaal je de verzendkosten.
Klik hier om abonnee te worden.

 

Delen

 van