09-02-2015 - Kitesurfen, Nieuws

Access Product Guide gratis verkrijgbaar!

De Access Product Guide is inmiddels digitaal verkrijgbaar via de Soul Kiosk app. Het naslagwerk met alle productinformatie die je nodig hebt. Deze Product Guide is natuurlijk onmisbaar voor alle volgers van Access en is daarom voor iedereen gratis te downloaden.

In dit digitale magazine staan veel nieuwe kites, boards en andere productinformatie die je absoluut niet wilt missen. Deze digitale uitgave is exclusief te downloaden in de Soul Kiosk app. De Soul Kiosk app is gratis terug te vinden in de Google Play Store of Apple App Store.

Product Guide IT1

In de Soul Kiosk zijn alle magazines gratis te downloaden voor abonnees, zodat je jouw favoriete magazines altijd bij de hand hebt. Voor meer informatie over de Soul Kiosk kun je trouwens op deze website terecht. De Soul Kiosk app geeft je de mogelijkheid om op je tablet of smartphone product reviews, filmpjes en nog veel meer informatie te checken!

Product Guide IT2

Inmiddels zijn we druk bezig met Access #1 2015 maar met de Product Guide ben je voorlopig nog wel een tijdje zoet! Ben je nieuwsgierig geworden naar Access Kiteboard Magazine? Word dan voor het gemak abonnee zodat je alle tip’s, tric’s en trip’s voortaan niet hoeft te missen, of bestel de losse uitgaven van Access in onze webshop.

 

 van