11-04-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Actie: Bucketlist Challenge Alpencols

Van 19 tot en met 23 juni 2017 wordt voor de allereerste keer de Bucketlist Challenge Alpencols gereden. In het gezelschap van Nederlands allerbeste wielrenner Joop Zoetemelk, Rob Harmeling en Wilfried de Jong fietsen we over wereldberoemde beklimmingen van de Izoard, de Granon, de Galibier en rijden we een prachtige ronde door Italië. Ook verkennen we alvast een deel van de route van de Koninginnenrit in de Tour de France van 2017!

Actie


Wanneer je voor 21 april boekt betaal je €895, daarna €1095.

Klik hier om je in te schrijven!


Verder kun je een weekend eerder komen óf langer blijven voor slechts €200 euro extra (incl. ontbijtbuffet, 3-gangen diner, fietsservice, gps routes etc.) zodat je naast het unieke programma ook nog zelf lekker een paar dagen kunt fietsen alleen of met je vrienden.

Bucketlist-Challenge-Alpencols

Bucketlist Challenge Alpencols biedt de ultieme fietsvakantiebeleving. Je geniet van een volpension verblijf in Mountainhotel Saint Roch en drie schitterende fietsroutes met begeleiding. Een sportief verblijf tussen imposante bergen dat de teamgeest stimuleert en leidt tot een onvergetelijke ervaring!

Bucketlist Challenge

De 4 beklimmingen die jij tijdens de fietsweek gaat rijden maken deel uit van de ZeroCinq Bucketlist Challenge. 12 beklimmingen in de Franse Alpen die je absoluut gedaan moet hebben!

Galibier-Bucketlist-Alpencols-Challenge

Voor meer informatie over de Bucketlist Challenge Alpencols klik je hier.

 van