04-09-2013 - Snowboarden, Nieuws

Adidas lanceert complete snowboardschoenenlijn

Het alom bekende merk met de drie strepen heeft besloten om toe te treden tot de snowboardmarkt door voortaan onder meer snowboardschoenen toe te voegen aan het assortiment. Adidas hoopt met deze nieuwe lijn van schoenen een revolutionaire stap te zetten in een nieuw segment.

Om deze snowboardschoenen onder de aandacht te brengen heeft Adidas een nieuwe campagne in het leven geroepen. In het kader van deze campagne is een documentaire geproduceerd waarin de atleten van het Adidas snowboard team worden gepresenteerd. Onderstaande teaser maakt deel uit van een serie video’s die de komende maanden zullen verschijnen. In deze aflevering wordt Jake Blauvelt officieel welkom geheten. Jake wordt geïntroduceerd en zal onder meer vertellen hoe hij zo ver is gekomen als professioneel snowboarder. Overige atleten die de komende weken aan het publiek voorgesteld worden zijn: Forest Bailey, Eric Jackson en Kazu Kokubo.

Adidas snowboarding zal op 2 Oktober 2013 gelanceerd worden maar de schoenen zullen voorlopig  helaas nog niet verkrijgbaar zijn in Nederland. Desondanks zijn er redenen genoeg om deze ontwikkelingen in het snowboarden op de voet te volgen. Ook het bekijken van de video’s is zeker de moeite waard. Houdt hiervoor de komende maanden de site van Taste in de gaten!

[vimeo id=”72316750″]

 van