12-04-2018 - Nieuws, Wielrenblad

Aero Road fietshelm

Snelheid en aerodynamische prestatie voor op de racefiets. Rij jouw volgende rit aan kop met de nieuwe Polisport Aero Road helm. Geïnspireerd door competitie en ontworpen om aerodynamische weerstand te verminderen zonder afbreuk te doen aan comfort en ventilatie.

Fidlock© magnetic buckle

De Polisport Aero Road helm is uitgerust met een Fidlock© magnetische gesp. Dit maakt het sluiten van de gesp een stuk eenvoudiger. De gesp irriteert niet onder je kin en je vel kan er niet tussen komen. De gesp is uitgerust met een intuïtieve magneet zodat de gesp met slechts één hand bediend kan worden en zelfs met handschoenen aan is de gesp eenvoudig te openen en te sluiten

Comfort en veiligheid

De eenvoudig te gebruiken riem verdeler kan op elke gewenste positie vastgezet worden voor een betere pasvorm en meer comfort. Een zacht kussentje onder de kin zorgt voor extra bescherming tegen wrijving en irritatie. De Aero Road helm is uitgerust met twee reflecterende stickers aan de achterzijde voor extra zichtbaarheid van de berijder op de weg. De binnenzijde van de helm is voorzien van kleine thermogevormde pads die slim geplaatst zijn voor meer controle en transpiratie management. Een extra set van deze pads wordt standaard met de helm meegeleverd.

De helm is verkrijgbaar in vier kleurcombinaties, twee maten (M/54-58cm en L/58-61cm) en heeft een adviesverkoopprijs vanaf € 59,99.

Meer productinformatie is te vinden op de website.

 van