08-06-2018 - Mountainbiken, Nieuws

Africa Classic: wildlife spotten vanaf je mountainbike

Ben jij toe aan een onvergetelijk avontuur? Dan is Africa Classic voor Amref Flying Doctors iets voor jou. Ga 6 dagen mountainbiken op de mooiste dirt tracks, sta oog in oog met prachtig wildlife, bezoek projecten en zie met eigen ogen wat jouw bijdrage doet voor een betere gezondheid in Afrika. Er is altijd een editie die bij jou past!

Tanzania Classic is geschikt voor fietsers van ieder niveau. Je legt in 6 dagen 400 kilometer en 4.000 hoogtemeters af tijdens een ronde om Mount Kilimanjaro. Houd jij van een flinke uitdaging? Kies dan voor Uganda Challenge en fiets 600 kilometer en 6.000 hoogtemeters door de groene parel van Afrika.

Welke editie je ook kiest, Africa Classic is een volledig verzorgde ervaring. Wij ondersteunen jou voor en tijdens de reis. Jouw focus: GENIETEN!

Na een voedzaam ontbijt stap je op je mountainbike om het ongerepte Afrika te ontdekken. Je fietst met een GPS door kleine dorpjes en spectaculair landschap. Onderweg kom je in contact met de lokale bevolking en nieuwsgierige wilde dieren. In het kamp aangekomen staan er een verfrissend drankje en een smakelijk diner voor je klaar. Daarna is het met je medefietsers genieten van de indrukken van de dag bij een kampvuur onder een adembenemend mooie sterrenhemel.

Ben jij klaar voor Hard Work, Magic Moments? Schrijf je nu in!

  • Uganda Challenge 22 t/m 29 juni 2019
  • Tanzania Classic 5 t/m 12 oktober 2019

www.2019.africaclassic.nl/

 van