17-11-2017 - Nieuws, Wielrenblad

AGU exclusief distributeur HideMyBell voor Benelux

Per 1 oktober is AGU de exclusieve distributeur van het unieke fietsproduct HideMyBell voor de Benelux en Denemarken. Het jonge Nederlandse bedrijf HideMyBell brengt sinds twee jaar de fietscomputer houder met discreet geïntegreerde bel op de markt. HideMyBell kiest voor de groothandel uit Alkmaar voor de ruime ervaring in het sportieve segment. De mogelijkheden om te groeien in het buitenland via het AGU-netwerk was daarnaast ook doorslaggevend.

HideMyBell ontwikkelaar en eigenaar Mathijs Wagenaar: “De focus op high-end merken en het grote AGU-netwerk zijn voor ons belangrijke pijlers om met AGU de HideMyBell verder in de markt te zetten. We zijn twee jaar op de markt met ons unieke product en krijgen veel positieve feedback. Ons doel is om het fietspad veiliger en vriendelijker te maken. Een fietsbel helpt daar bij, zeker de HideMyBell die een high-end fiets niet ontsiert en veel geluid geeft.

“AGU heeft veiligheid hoog in het vaandel en we weten als geen ander wat de echte racefietser wil,” aldus AGU CEO Bjorn Jeurissen. “HideMyBell is de perfecte combinatie van beide en sluit ook prima aan bij ons portfolio merken voor deze doelgroep. We zijn dan ook zeer verheugd dat we met dit innovatieve product ons assortiment high-end merken verder versterken.” 

De nieuwe samenwerking valt samen met de introductie van een nog bredere HideMyBell productrange. Zo is er nu ook een mini variant en een universele lamphouder. Ook is er naast de compatibiliteit met Garmin, Mio, Polar, Wahoo en Bryton, nu ook een oplossing voor Lezyne en de Topeak Ridecase (iPhone). 

HideMyBell is een uniek Nederlands product. Het merk onderscheidt zich met de oplossing om een fietsbel naadloos en discreet te integreren in een fietscomputerhouder. Het grootste compliment dat het startup bedrijf kreeg: team Sky renners Chris Froome, Wout Poels, Luk Rowe trainen veelvuldig met de HideMyBell. Maar ook Niki Terpstra en Ramon Sinkeldam trainen met de meest gesoigneerde fietsbel.

https://www.youtube.com/watch?v=ennHSJ4yABs

 van