24-05-2017 - Mountainbiken, Nieuws

AGU exclusief distributeur Reynolds Cycling voor Benelux, Denemarken en Zweden

Per 1 juni 2017 is AGU exclusief distributeur van het merk Reynolds Cycling in de Benelux, Denemarken en Zweden. Reynolds is bekend van de high-end performance carbon wielen en wielsets.

Reynolds Cycling ontwikkelt en produceert premium carbon race en mountainbike wielen, die verkocht worden in meer dan 48 landen. Bij Reynolds staat alles in het teken van innovatie en kwaliteit. Alle producten worden ontwikkeld en getest in een eigen R&D studio en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste materialen. Als pionier in de carbon techniek ontwikkelde Reynolds de eerste volledig carbon voorvork. Nu, 20 jaar later, is Reynolds volledig toegewijd aan het ontwikkelen van lichte en snelle wielen. Het bewijs wordt geleverd in de windtunnel en testcentra, maar ook in de praktijk door de resultaten van topatleten, die met Reynolds producten fietsen.

AGU exclusief distributeur Reynolds Cycling

“Het is algemeen bekend dat de verwachtingen van klanten evolueren, dealers en consumenten verwachten een ‘quick turn fulfillment’. AGU’s toewijding om aan de snel ontwikkelende verwachtingen van de dealer en consument te voldoen, onder andere door bestellingen al de volgende dag op locatie af te leveren, is volledig in lijn met onze wens om een perfecte customer experience aan te bieden,” aldus Alex Mai, Reynolds European Sales and Marketing Manager.

AGU exclusief distributeur Reynolds Cycling 2

AGU CEO Bjorn Jeurissen: “We zijn erg blij dat we een volgende stap hebben kunnen maken in onze groeistrategie en dat we het mooie merk Reynolds toe kunnen voegen aan ons portfolio van high-end merken. Door de toevoeging van Reynolds wordt ons assortiment in dit segment verder vergroot.”

Ga voor meer informatie naar reynoldscycling.com.

 van