28-01-2014 - Nieuws, Wielrenblad

AGU introduceert sportvoeding: Clif Bar

AGU heeft door middel van een persbericht aangekondigd dat zij per direct de distributie van Clif Bars voor haar rekening zullen nemen in de Benelux. Clif Bar is de meest verkochte energiereep in Amerika en Canada en onderscheidt zich door voeding te produceren van verantwoordelijke biologische producten. Denk hierbij aan: biologische havermout, biologische haver zemelen en biologische dadels. 

Clif Bars voorzien de hardwerkende spieren van extra energie en kracht zodat men extra prestaties kan leveren. Dit wordt onder meer gerealiseerd door een krachtige samenstelling van koolhydraten, proteïnes en vezels. De repen zijn daarnaast overal mee naar toe te nemen omdat ze verkrijgbaar zijn in een handig formaat. Dit maakt de Clif Bar niet alleen geschikt voor intensieve sporten maar ook voor een langdurige inspanning met een lage intensiteit, zoals een wandel- of fietstocht.

De Clif Bar artikelen zullen leverbaar zijn vanaf maart 2014 en naast de energierepen bestaat het assortiment bijvoorbeeld ook uit energiegels en high energy Clif Shot Bloks.

 van