27-11-2013 - Nieuws, Wielrenblad

AGU lanceert online teamkleding configurator

Vanaf nu wordt het wel heel makkelijk om je eigen fietsgroepje op te richten. Met de nieuwe Configurator van AGU kun je binnen een paar klikken je eigen shirt samen stellen. Je kunt kiezen om een bestaand design te verrijken met teksten en logo’s, maar je kunt ook een compleet nieuw shirt ontwerpen voor jou en en je fietsmaatjes.

Prijzen variëren per aanvraag. Je kunt je bestelling namelijk helemaal zelf samenstellen, met een ruime keuze in zemen per broek en allerlei afwerkingen in je shirt (verschillende ritsen, siliconen grippers, etc.). Een set met 30 shirts (korte mouwen) uit de Teamline kost bijvoorbeeld € 48,50 per shirt. Een bestelling van 100 shirts (korte mouwen) en 100 korte broeken uit de Eliteline komt neer op € 99,95 per set (shirt en broek samen).

Check: www.aguteamkleding.nl.

[youtube id=”gigb54tcqwk” w=”650″]

De site heeft een gebruiksvriendelijk tekenprogramma waarmee iedereen stap voor stap zijn eigen shirt kan samenstellen, zowel op een computer als op (een groot deel van de) tablets. De gebruiker kan kiezen uit een blanco shirt dat hij helemaal zelf kan ontwerpen of uit 8 templates met een vaststaande vlakverdeling. Na het indienen van het ontwerp neemt AGU contact met de bezoeker op om afspraken te maken over aantallen, maten, de technische haalbaarheid van het design en de prijs.

Je hebt de keuze uit twee lijnen: de Teamline en de Eliteline voor de meest verwende fietser. De teamkleding kan volledig naar eigen wens samengesteld worden voor zowel heren als dames, met een keuze in verschillende shirts, jacks, broeken met verschillende zemen en bijpassende accessoires.

 

 

 van