22-09-2022 - Nieuws, Wielrenblad

AGU presenteert haar nieuwste herfst en winter items

Kom maar op met de regen en kou. Want AGU presenteert haar nieuwste herfst en winter items voor op de fiets. De kleding en accessoires zijn gemaakt om alle weertypen te trotseren. Perfect dus als je ook na deze warme zomer nog mooie avonturen gaat beleven op de fiets.  Hierbij de eerste producten voor dit najaar zoals een naadloos shirt en broek voor optimaal comfort én de beste bescherming tegen (koude) regenbuien met dank aan de ervaringen van de Team Jumbo-Visma renners. 

Duurzaamheid op kop bij AGU

Met het motto #everydayriding stimuleert AGU mensen elke dag opnieuw te kiezen voor het duurzaamste vervoermiddel – de fiets. Maar AGU zet ook in op het verduurzamen van de fietsindustrie én is constant op zoek naar manieren waarop dit kan. Daarom kenmerkt ook de Fall Winter collectie van 2022 zich door fietskleding en -accessoires van hoge kwaliteit die lang meegaan. De duurzame items uit deze collectie zijn te herkennen aan het Greensphere logo. Hier vallen alle producten gemaakt van milieuvriendelijke materialen -zoals gerecycled polyester, organisch katoen en PVC-vrije coatings – onder.

Benieuwd geworden? Hieronder een greep uit de nieuwste collectie van AGU:

Premium – Seamless jersey en bibtight

Dit seizoen breidt AGU de Premium collectie uit met wel iets heel speciaals: de Seamless jersey en Seamless bibtight. Deze zijn gemaakt met de nieuwste breitechnieken, waardoor het mogelijk was om een naadloze jersey/bibshirt te maken. Dit zorgt ervoor dat er geen irritatie is met fietsen. Door deze techniek is de juiste stofdikte op de juiste plaats. Dit maakt de stof comfortabel, warm maar ook ademend. 

Premium – Rain jersey

Dit najaar voegt AGU een nieuwe Rain jersey toe aan zijn najaarscollectie.. De voorganger van deze jersey werd ontwikkeld voor de renners van Team Jumbo-Visma na een koude en natte Giro d’Italia 2019. Hun visie was simpel, ze wilden een waterdicht jack met maximaal ademend vermogen. De nieuwe en verbeterde Rain jersey is nog lichter in gewicht, maar nog steeds net zo water- en winddicht en extreem ademend.

SIX6 – Polartec jacket

Zoals altijd staat de SIX6-collectie garant voor plezier, vrijheid en avontuur. De collectie van SIX6 verwijst niet voor niets naar 1966, het jaar waarin AGU werd opgericht. Dit najaar richt AGU zich op bescherming tegen de wind met de, door gerecycled polyester gemaakt Polartec Jacket. Deze is ultra-zacht, ademend, warm en een absolute winterfavoriet van de renners van Team Jumbo-Visma. Door het gebruik van de innovatieve Polartec voering houdt dit jack je droog en comfortabel, terwijl de buitenste laag de luchtstroom rond het lichaam optimaliseert.

De kleding en accessoires uit de najaarscollectie zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website en geselecteerde verkooppunten.


Wil je meer wielrennieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van