29-03-2018 - Nieuws, Wielrenblad

AGU partner van NL Tour rides

AGU heeft zich als leverancier van wielerkleding en als pro-sponsor voor 3 jaar verbonden aan NL Tour Rides. NL Tour Rides is een toertochtkalender met verzorgde toertochten voor recreatieve, geoefende en fanatieke toerwielrenners. De NL Tour Rides evenementen onderscheiden zich in kwaliteit, prachtige routes en een bijzonder side-programma op unieke locaties.

De 2018 kalender van NL Tour Rides omvat de Tour Rides Series met 9 events, de Gran Fondo Series met 6 events en een aantal special events.

Customized eventkit

Voor de meeste van deze events heeft AGU een uniek eventshirt en matching bibshort ontwikkeld. Het wielershirt heeft een nauwsluitende pasvorm en bestaat uit verschillende materialen voor een comfortabele fit. De broek is voorzien van kwalitatieve zeem en biedt optimaal comfort tijdens de vele uren in het zadel.

Zo verschijnen de tienduizenden deelnemers van de events gesoigneerd en herkenbaar aan de start en hebben ze een mooi aandenken aan het event.

“Fantastisch dat de deelnemers aan onze Tour Rides en Gran Fondo’s in een uniek kwaliteit-shirt van AGU kunnen rijden. Dit draagt bij aan een mooie eventbeleving en onderscheid ons van andere events.”, aldus Ed Hasselman van NL Tour Rides. Björn Jeurissen, CEO AGU: We zijn trots dat we ons kunnen verbinden aan deze mooie fietsevents. Wekelijks maken de deelnemers onze merkbelofte #everydayriding waar. We’ve got them covered.”

meer informatie is te vinden op de website van AGU

 van