27-10-2014 - Snowboarden, Nieuws

Air + Style tour

Drie steden, drie legendarische stadions en drie unieke evenementen: een nieuw tijdperk begint in de geschiedenis van Air + Style. 

Voor het eerst zal er, na de twee stops in Innsbruck en Beijing, een grote finale zijn in Los Angeles in het beroemde Rose Bowl stadion in Pasadena. Veel topatleten komen naar dit evenement voor de kans om Champions of the Champions te worden.

De eerste stop van de Air + Style Tour in Beijing op 5 en 6 december is in het “Birds Nest” stadion. 24 boarders zullen deelnemen aan de kwalificatie op vrijdag, 16 van hen komen in aanmerking voor de finale op zaterdag. De finale wordt begeleid door dj’s en twee live optredens.

In het Bergisel Stadion in Innsbruck, de geboorteplaats van Air + Style, vindt de kwalificatie plaats op vrijdag 16 januari. Net zoals in Beijing nemen er 24 snowboarders deel aan de kwalificatie en gaan er 16 door naar de finale op zaterdag. Gezinnen met kinderen van 6 – 14 kunnen dit jaar gratis dit spectaculaire evenement beleven.

De finale van de Air + Style tour in Los Angeles zal het idee van Air + Style naar een nieuw niveau brengen. Naast snowboarden staan ook skiën, skaten, bmx’en, muziek, kunst, fashion, technologie en food op de planning bij het finale event in het Rose Bowl Stadion. De kidszone laat de jongste shredders kennismaken met het snowboarden.

Voor meer informatie en de riders die mee zullen doen aan de wedstrijd kun je terecht op de website van Air + Style.

 van