14-10-2020 - Kitesurfen, Nieuws

Airush – By Innovators For Innovators ft. Dave Kay

Maak een reis naar de niche-wereld van twintip- en foilconstructie, testen, en het allerbeste boardontwerp.

Ontdek wat de boardontwerper van Airush drijft, leer hem kennen en kom erachter hoe hij het proces ziet. Uniek voor DK is de manier waarop hij de industrie vanaf de grond af heeft herschreven, niet alleen door producten te ontwerpen, maar ook door het proces van kiteboard- en foilconstructie opnieuw te definiëren. Wanneer je op zo’n hoog niveau opereert, is het essentieel om elke stap van het proces onder controle te hebben. Veranderingen van een fractie van een millimeter maken een wereld van verschil.

Omdat hij deel is van het Airush team, heeft DK toegang tot zijn eigen lab, waar hij prototypes kan bouwen en deze even later op zijn lokale spot kan testen. DK is een boardrider ‘at heart’, dat is hij altijd geweest en dat zal hij altijd blijven. Zijn leven, toewijding, passie en zijn voortdurende motivatie is een inspiratie voor ons allemaal.


Voor meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram!

 van