Alboc Pro Zero® vanaf maart verkrijgbaar bij Jumbo

Alcoholvrij isotoon witbier voor sporters nu in heel Nederland te koop

Breda, 18 februari 2021 – Vanaf half maart 2021 is ABLOC Pro Zero® verkrijgbaar in vrijwel alle vestigingen van Jumbo Supermarkten. ABLOC Pro Zero is een nieuw en spectaculair goed smakend alcoholvrij, isotoon witbier, gemaakt voor iedereen die op zoek is naar een alcoholvrij bier dat écht goed smaakt. De verkoop via Jumbo-winkels zorgt ervoor dat ABLOC nu beschikbaar is voor iedereen in Nederland.

Alboc Pro Zero®

ABLOC Pro Zero heeft alles wat een alcoholvrij bier nodig heeft; het smaakt geweldig, het is fris, dorstlessend en bovendien laag in calorieën. Een vleugje grapefruit geeft het bier een aangenaam bittertje en een perfecte balans. Mede door de toegevoegde Alpine Minerals® heeft het een kristal frisse afdronk.

ABLOC® voegt Alpine Minerals® toe aan al zijn bieren. Puur en zuivere mineralen die miljoenen jaren bewaard zijn gebleven in het gesteente van de Alpen. Ze geven aan de bieren van ABLOC niet alleen extra smaak, maar ook isotone eigenschappen die het herstel na een inspanning ondersteunen. ABLOC Pro Zero bevordert zo de hydratatie en helpt de zouthuishouding terug op niveau te brengen. Een echt isotoon sportbier dus, speciaal gemaakt voor sportieve mensen die het beste eisen en maximaal willen genieten.

CEO van ABLOC Martijn Snelder: “Onze jarenlange inspanning om een echt goed smakend alcoholvrij bier te maken, heeft zijn vruchten afgeworpen. Na het sporten is dit dé ultieme dorstlesser, en wanneer je gewoon zin hebt in een lekker biertje zonder alcohol of met weinig calorieën, dan is Pro Zero het perfecte bier dat je fitness en gezondheid niet in de weg staat. We zijn er trots op dat ons product nu bij Jumbo verkrijgbaar is voor iedereen in Nederland.”

Over Alboc®: The Ultimate Sports Beer

À bloc is Frans voor ‘volle bak’ een sportterm die precies weergeeft wat onze ambitie is. Vol gaan voor het beste bier dat we sporters kunnen bieden. ABLOC® heeft als missie wereldwijd ‘The Ultimate Sports Beer’ te zijn. Wij maken alcoholvrij en alcoholarm bier voor mensen die houden van een actief en gezond leven. Mensen die het beste uit zichzelf willen halen en fit willen zijn, maar die ook kunnen genieten van het leven. Het assortiment van ABLOC bestaat uit Pro Zero (0.2%), Ultralight IPA (1.2%) en Session Blonde (2.8%).

ABLOC is shirtsponsor van ere-divisie club Fortuna Sittard, hoofdsponsor van ABLOC Continental Team (wielrennen), sponsor van NXTG Racing U23 Women Team (wielrennen) en Parkhotel CT (wielrennen). ABLOC heeft inmiddels ruim 10.000 volgers op Instagram en Facebook en is beschikbaar in Nederland, België en Australië.

Meer informatie over het bier en het bier zelf vind je op de website!


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van