10-05-2021 - Nieuws, Wielrenblad

Alé kondigt samenwerking aan met World Tour-team Bahrain Victorious

Alé, het gerenommeerde merk uit Verona van hoogwaardige wielerkleding, is verheugd aan te kondigen dat het vanaf 1 mei 2021 de technische partner zal zijn van het World Tour-team Bahrain Victorious voor de truien.

Landa, Pello Bilbao, Colbrelli, Capecchi, Milan en hun teamgenoten zullen de kledingstukken van de bekende PR-S-lijn dragen: ontworpen voor en samen met de profs, het vertegenwoordigt een synthese van het hoogste niveau van onderzoek en technische oplossingen ontwikkeld door het merk in al die jaren van activiteit in de competitieve sector. Ter bescherming tegen kou en regen gebruikt het team de Klimatik®-lijn: technisch, ademend en comfortabel.

Dit is het derde World Tour-team dat Alé kleedt met zijn kleding: naast Bahrain Victorious levert het bedrijf het Movistar Team en de Groupama FDJ. Deze worden vergezeld door de dames World Tour-teams Alé BTC Ljubljana en Movistar Team, evenals de Pro Continental Bardiani CSF Faizané, UEC (Union Européenne de Cyclisme) Jerseys en FFC Fédération Française de Cyclisme.

De eerste officiële verloving van het team met het nieuwe uniform is de komende Giro d’Italia 2021.
Aan het hele team en alle atleten in de race wenst Alé een geweldige Giro!


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van