27-03-2012 - Kitesurfen, Nieuws

Algemene Ledenvergadering NKV nieuwe stijl

Op zaterdag 21 april 2012 organiseert de Nederlandse Kitesurfvereniging (NKV), van 16.00 uur tot middernacht, haar jaarlijkse ledenvergadering. Dit jaar voor het eerst in geheel nieuwe stijl/stilo. De oude vertrouwde vergadering gaat plaats maken voor een combinatie van inhoud met een fun-factor en is open voor alle leden. Het hele evenement vindt plaats bij Strandtent Nederzandt, bij het strand van Langevelderslag te Noordwijk. Eén van de leukste kitelocaties van Nederland.

Woord: Marc van der Spek

Ledenvergadering

De NKV als vereniging houdt zich jaar in jaar uit bezig met het behartigen van de belangen van iedereen in Nederland die de kitesport beoefent. Het recente nieuws dat Strand Horst een definitieve kitevergunning heeft gekregen, bewijst hoe belangrijk deze bijdrage is. Een taak die de NKV overigens alleen kan uitvoeren dankzij haar 2.500 kitende leden.

Voor deze leden zorgt de NKV graag. Daarom organiseert de vereniging een ledenvergadering om openheid te geven over het gevoerde beleid, inzage te geven in de financiële positie en de leden het nieuwe bestuur te laten kiezen. Kortom een oproep aan alle leden om op 21 april aanwezig te zijn!

Nieuwe Stijl

Tot zover de ledenvergadering ‘oude stijl’, wat is die ‘nieuwe stijl’? De keuze voor Nederzandt als locatie heeft de NKV zorgvuldig gekozen. Als het waait kan eerst het luchtruim gekozen worden op het mooie strand van Langevelderslag, om daarna de vergadering van het NKV bestuur bij te wonen onder het  genot van een biertje bij Nederzandt..

Er zijn die dag ook diverse clinics, dus ook als het niet waait is er genoeg te doen. Zo kunnen leden kiezen voor een clinic kitesurf fotografie onder leiding van Frits Houwaart en Henry Caspers: beiden kitesurf fotograaf. Wil je toch het water op, dan kun je SUPPEN met F-One, in samenwerking met The Strand Events. Marije den Breems zal de clinic Standup Paddleboarden geven. Om het aanbod compleet te maken komen Leon Berkhout en Raymond Stalvoort een clinic kiteboards shapen geven. Deze clinic belooft interactief te worden tot aan het maken van je eigen finnen.

Alle activiteiten en het vergaderen zullen hongerig maken! Om alles in ‘nieuwe stijl’ af te ronden krijgen alle aanwezige leden een gratis BBQ met DJ en feest aangeboden.

Wil je erbij zijn?

De BBQ en borrel gaan per aanmelding en zijn alleen open voor de leden van de NKV. Leden van de NKV kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier op de website van de NKV. Ben je nog geen lid dan is dit het moment om je aan te melden. Je aanmelden als lid kan heel eenvoudig via de NKV website.

 van